Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení mikrofonu

Od: stanavaf® odpovědí: 4 změna:

Ahoj všem,

v domnění jak jednoduchou věc držím, že stačí jen někam píchnout a půjde to samo, hm a ono nic.

Takže: mám dynamický mikrofon zapojený do růžového konektoru a tím končím, prosím poraďte jak dál, aby byl hlas slyšet, dcerunka bude mít radost. Prosím navádět podrobně. Děkuji

*Acer extensa 5220, win XP, (Realtek HD Sound Effect Manager)

St.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Růžový konektor v počítači není určen pro připojení dynamického mikrofonu, ale kondenzátorového/elektretového mikrofonu který má v sobě zesilovač a dává větší signál než dynamický. Navíc leze z růžového konektoru napájení pro tento zesilovač 1,5-3V. Toto napájení bez užitku prochází dynamickým mikrofonem, který v okamžiku připojení zafunguje jako reproduktor. Určitě je při připojování a odpojování slyšet v mikrofonu slabé lupnutí. Kupte jakýkoliv mikrofon určený pro PC a vše bude chodit.

michal958*
hodnocení

1x

dotaz sem nejka nepochopil, pokud chcete aby byl vas hlas slyset z repoduktoru tak si stahnete zdarma karafun ,, na www.stahuj.cz ,, ja to ma vyzkousene mam v pc i karaoke skladby a je to ok doporucuji

amidamaru*
hodnocení

0x

dnes uz nejsou ani tak drahe sluchatka s mikrofonem.Ja je koupil v elektre za 89,-kacek.pak uz staci zapojit kabliky podle barvy.Pak je dobry program skype,(na volani pres internet)Ten Vas povede co dal.

hodnocení

Díky, ale tohle všechno znám a mám. Nejde mi o tohle, ale dcerka si chtěla mluvit a zpívat do mikrofonu, myslela jsem, že by to takhle fungovalo, aůe jak psal bmbx, nebyla to dobrá volba mikrofonu, zřejmě.

St.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]