Nejste přihlášen/a.
Už jednou jsme na poradte.cz dostal výbornou odpověď ohledně počítače, přestože jsem se ptal na podivnost. Proto to zkusím opět.
Přeinstaloval jsem komplet počítač, dal jsem tam legální Windows 7. Všechno jsem šťastně rozchodil. Chtěl jsem si pak nainstalovat ten Windows Movie Maker (ono se to pro W7 jmenuje asi trochu jinak, ale prostě tenhle program na video), protože to je velice jednoduché a přesně to vyhovovalo pro mé omezené potřeby práce s videem. Teoreticky by to měla být zadarmo v rámci nějakého toho balíčku Live.
Zkoušel jsem to už několikrát, ale bohužel vždycky proběhne instalace a pak to zahlásí error, že prý nemám připojení k internetu nebo mám zapnutý firewall. To je bohužel absurdní, protože připojení samozřejmě mám (odkud bych to stáhnul, že) a firewall jsem tam žádný nedával a pro jistotu jsem úplně vypnul nějaké to windowsí zabezpečení, co se tvářilo jako firewall. Žádnou praktickou radu už Microsoft na svém webu nemá.
Fakt nechápu, proč si vzájemně něco brání v instalaci doplňku na prázdným počítači s legálním novým OS. Nemáte někdo čistě náhodou radu, jak ten Movie Maker rozchodit? Jsem si vědom toho, že problém vypadá dost absurdně. Děkuji.
Zdravím, tento problém jsem řešil taky, a v tomto okamžiku nemá řešení. Není problém na tve straně, ale na straně microsoftu. Mají poškozený instalační sobor " CHOICE QUARD", který je potřeba pro správnou instalaci produktů esential live. Tuto informaci jsem získal na technické podpoře. Můžeme jen doufat, že misrosoft tuto závadu co nejdříve odstraní...
Ahoj, tet jsem skusil ten offline instalátor, u funguje to. Díky. Zajímavé na tom je, že jsem se to nedozvěděl na technické podpoře..., co na to říct...
Můžete sem vložit screenshot? Ono v těch chybových hláškách zkušený uživatel dokáže ledascos vyčíst.
A můžu se zeptat? Odkud jste Win. movie maker stahovala?
doplněno 02.08.10 14:34:Doporučuji si ho stáhnout odsud → explore.live.com/...
Stahoval jsem samozřejmě přímo od MS, v tom to není.
Máte pravdu, že bych měl dodat tu hlášku. Tak já to ještě jednou absolvuju, i když se přitom vždycky trochu naštvu Ale hlásilo to chybu v připojení na internet a ve FAQ jako jedinou alternativu psali firewall. Screeshot přidám, pokud se někdo náhodou našel.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.