Nejste přihlášen/a.
stáhla jsem si internet dowload manager a pokaždé když zapnu počítač, tak se mi obvějí něco, že jsem ho do 15ti dnů... a od té doby mi nejde ani stahovat z ulož to... poradte mi prosím jak se toho zbavit.
Internet Download Manager je myslím shareware, takže si myslím, že chce registraci.
Na stahování z Rapidshare, Ulož.to, Hellshare, ... doporučuji Free Rapid Downloader.
Na zrychlení stahování a jako download manažera doporučuji buť IDM koupit a zaregistrovat nebo si stáhnout a nainstalovat Download Accelerator Plus. Je to něco jako IDM, ale má další výhody a je zdarma pro nekomerční účely.
Vykašlete se na ten program a zkuste FreeRapidDownloader.
Já ho používám již dlouho a zatím pracuje na 1*.Je napsán v javě,takže se nemusí ani instalovat.Zkuste ho a uvidíte.
Beno,zase pozdě...
Asi opravdu začnu používat Bing...
Tentokrát jsem Bing nepoužíval, ale jestli mě chcete dohnat tak začněte pilně cvičit v ZAV. To je program, ve kterém se naučíte psát všemi desti prsty. Ze začátku se Vám možná dařit nebude, ale hlavně nesmíte ztrácet chuť a pak vše jde jako po másle.
ZAV je bohužel shareware, tzn., že je placený, ale zase za tu cenu to stojí, ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.