Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet download manager

Od: kamiska odpovědí: 4 změna:

stáhla jsem si internet dowload manager a pokaždé když zapnu počítač, tak se mi obvějí něco, že jsem ho do 15ti dnů... a od té doby mi nejde ani stahovat z ulož to... poradte mi prosím jak se toho zbavit.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Internet Download Manager je myslím shareware, takže si myslím, že chce registraci.

Na stahování z Rapidshare, Ulož.to, Hellshare, ... doporučuji Free Rapid Downloader.

Na zrychlení stahování a jako download manažera doporučuji buť IDM koupit a zaregistrovat nebo si stáhnout a nainstalovat Download Accelerator Plus. Je to něco jako IDM, ale má další výhody a je zdarma pro nekomerční účely.

pepyk93*
hodnocení

0x

Vykašlete se na ten program a zkuste FreeRapidDownloader. ;)

stahuj.centrum.cz/...

Já ho používám již dlouho a zatím pracuje na 1*.Je napsán v javě,takže se nemusí ani instalovat.Zkuste ho a uvidíte. :)

doplněno 02.08.10 14:21:

Beno,zase pozdě...*zed*:):)

Asi opravdu začnu používat Bing...*smich*

bena*

Tentokrát jsem Bing nepoužíval, ale jestli mě chcete dohnat tak začněte pilně cvičit v ZAV. To je program, ve kterém se naučíte psát všemi desti prsty. Ze začátku se Vám možná dařit nebude, ale hlavně nesmíte ztrácet chuť a pak vše jde jako po másle.

ZAV je bohužel shareware, tzn., že je placený, ale zase za tu cenu to stojí, ne?

pepyk93*

Děkuju,vyzkouším...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]