Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Offline mapy na PC

Od: krulis* odpovědí: 11 změna:

Ahoj,sháním offline mapy evropy do PC,doporučtě nějaký takový porgram.Díky:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bena*
hodnocení

0x

Zde si můžete stáhnout mapy evropských zemí → mapyevropy.cz/...

krulis*
hodnocení

Beno,bohužel většina map je nedostupná.

rickymartin*
hodnocení

0x

- Infomapa 15 se silniční mapou Evropy

- Garmin Mapsource CityNavigator Europe NT

krulis*
hodnocení

Ten program nfomapa 15 jsem vyzkoušel ale nějak mi to nejde.Garmin jsou placené,ještě jsem zapomněl dodat že by to měla být free verze.

charlies*

Napiš, k čemu je chceš. Dají se použít části webových map a pracovat s nimi offline. Lepší variantu nevidim, protože freeware program si myslim, že jen tak neseženeš.

krulis*
hodnocení

Vyřešeno,uplně jsem zapomněl na Google earth;)

hanher*

Google Earth ale není offline.

krulis*
hodnocení

Hanher máš pravdu,to jsem nevěděl.A jsem zase tam kde jsem byl*smich*

charlies*

Ale dá se s ním pracovat i offline. Když se na ty mapy podíváš, tak se uloží do mezipaměti a budeš k nim mít přístup i bez internetu.

krulis*
hodnocení

To já vím,ale když to mám offline tak to má jen omezené funkce,např.:nejde vyhledávání,plánovač tras atd.

bena*

Zkuste si stáhnout toto, ale nevím, jestli to je offline → http://maps.bing.com a tam pak kliknout na 3D. Pak se stáhne aplikace do počítače podobná Google Earth, ale ta je spíš na měření vzdáleností, úhlů, atd. je to spíš pro geometry (3VIDIA Share for Maps). Nevím, jestli je to offline, ale já to používám, pokud se potřebuju pokochat satelitními nebo 3D mapami.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]