Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Objednávání

Od: lolu* odpovědí: 4 změna:
nejsem si jistá jestli můj problém patří zrovna sem, ale potřebovala bych poradit: už 8.6.! jsem si přes internet objednala mobil( objednávka byla přijata), asi po dvou týdnech"ničeho"sem jim poslala zprávu co se děje, zeptali se mě na číslo objednávky, tak sem jim ho poslala a od té doby nic... docela se bojím, jestli sem nenaletěla na náký podvodníky, kteří po mě budou chtít po čase vymáhat peníze nebo něco podobného...co si o tom myslíte, mám s tím něco dělat? díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mystic*
hodnocení

0x
Normálně to nech bejt, nemůžou ti nic dokázat pokud máš uložený všechny objednávky a e-maily od nich. A radši si kup telefon přes nějakej známej e-shop.

hodnocení

0x
Když ti mobil ještě nedošel, tak se není čeho obávat. Doporučuji ti znovu kontaktovat firmu a přeptat se na objednávku. Telefonicky. Pokud k nemáš důvěru, můžeš ji po domluvě stornovat. Jen tak pro zajímavost, co je to za obchod?
lolu*
hodnocení

nový mobil, nebo tak nějak...

hodnocení

0x
Seriozní firma vždy uvádí maximální termín dodávky. Nevěřím tomu, že by byl takto dlouhý - to by snad šlo jen v případě speciálního požadavku a firma by na to jistě upozornila. Doporučuji pro jistotu objednávku zrušit a opět pro jistotu tento krok zdůvodnit jejím nenaplněním. Pokud jste jim neposlala nějaké peníze předem, není se čeho obávat. Podobnou zkušenost jsem získal i já loni, kdy jsem si objednal fotoaparát u firmy, která jeho dodání garantovala do 48 hodin. Po 72 hodinách jsem objednávku zrušil telefonicky a pro jistotu i mailem, následující den mi přesto byla zásilka doručena - odmítl jsem ji převzít se zdůvodněním nedodržení termínu (nejsem až takový ďas, ale jednalo se o dárek k narozeninám, které byly již minulý den)... Firmu záměrně nebudu jmenovat, její prohřešek není až tak hrozný. Doporučuji ale každopádně si vždy přečíst podmínky prodeje a nákupu! Nakupuji touto cestou poměrně často a již jsem se s problémy nesetkal... Zdravím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]