Nejste přihlášen/a.
Mám sice dostatečně rychlý internet, ale dochází k častým krátkodobým výpadkům. Než se mi povede problém vyřešit, prosil bych poradit nějaký šikovný program na stažení dat, který po výpadku opět obnoví stahování tam kde skončil.
Používám Internet Download Manager, ovšem záleží na tom, jestli server navazování stahování podporuje
Včera jsem stahovala ze serveru, který podporu má a po výpadku proběhlo navázání bez problémů
Já používám Download Accelerator Plus. Tento program má vestavěný FTP klient, umí navázat přerušená stahování, na Vaše přání se integruje přímo do internetového porhlížeče, dokonce zrychlí stahování minimálně o 50%, stažené soubory přímo testuje Vašim antivirem, stažené soubory hned rozbalí ze ZIP archivu, obsahuje skartovačku souborů nebo například hned po dokončení stahování vyčistí stopy po stahování... Sám jej několik let používám a jsem velmi spokojen.
doplněno 01.08.10 12:25:Ke stažení zde → slunecnice.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.