Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s Helios green?

Od: valero odpovědí: 8 změna:

Zdravím, máte někdo zkušenosti s tímto programem? Manželka ho musí používat v práci a vůbec tomu nerozumí a to byli i na školení. Je nějaká možnost, abych našel někde na internetu nějaký manuál k tomuto programu, abych se na to mohl podívat a popřípadě manželce pomoct s vysvětlením?

Děkuji za každou pomoc i radu.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

2x

Zdravím, řešili jsme to s tebou na JNP a nic jsme vhodného k programu nenašli

Snad pokud chce zaměstnavatel, aby s programem zaměstnanci pracovali, musí je to někdo naučit, ne? Vysvětlit, ukázat popřípadě jim sdělit, kde najdou nějaké informace nabo manuál

jnp.zive.cz/helio/...

valero
hodnocení

Myslel jsem, že se někdo najde, kdo s tímto programem pracuje a mohl by poskytnout více informací. Co se týče školení, tak "školitelé" údajně nebyli moc vstřícní a na jedno posezení si to nemohla manželka zapamatovat, protože počítačům moc neholduje.

Přesto děkuji.

antynka*
hodnocení

1x

Já mám zkušenost pouze s Helios Orange a vím, že mají velmi dobře zpracovanou nápovědu a také jim dobře funguje hotline, takže když se manželka "zasekne"ať neváhá jim volat. Jsou Velmi ochotní. A také si pamatuji, že tam byla nabídka na manuál na internetu - ať manželka popátrá v skeci nápověda - myslím, že to bude podobné jako Helios orange - co se týká dostupnosti informací o užívání.

A tady jsou některé kontakty:

assecosolutions.eu/...

doplněno 31.07.10 19:48:

tady je manuál k porduktu Helios orange - ať manželka mrkne na to, jeslti je tam něco podobného...

extra.lcs.cz/...

Teď mi došlo že Helios green bude produkt více na míru, takže těžko bude k tomu nějaký manuál...

doplněno 31.07.10 19:50:

A ještě, LCS green, je bývalý LCS Noris, tak tady jsou slovenské stránky LCS Noris:

noris.sk/...

valero
hodnocení

Děkuji moc za snahu a čas, podíváme se na to.

geli
hodnocení

0x

Co přesně jí nejde?

Helios vypadá komplikovaně, ale opak je pravdou. Jen je třeba chápat že jde o živější systém, který vždycky překvapí

pt®

Já pracuji také v HELIOS Orange. Je to již můj pátý program, s kterým pracuji. Myslím si, že něco načíst, může být dobré, ale nejlepší je dennodenní praxe. Je to otázka několika dní. PT /stařenka/

heg
hodnocení

0x

Dobrý den, jednak pracuji s IS Helios Green, jednak se zabývám jeho prodejem a implementací. Jde o velice rozsáhlý IS a opravdu se může občas stát, že ne vše je na první školení zřejmé.

K IS Helios Green existuje samozřejmě dokumentace, určitě ji bude mít Váš správce IS systému. Jinak o ni můžete požádat Vašeho garanta, nebo se přímo obrátit na autora - firmu Asseco.

geli

Dokumentace je sice obsáhlá a podrobná, většině uživatelů však nic neříkající.

Navíc není třeba požadovat dokumentaci od správce či garanta, ale lze otevřít on-line či off-line dokumentaci přímo z HG

nebo se mrknout přímo na wikinu přes Internetový prohlížeč :

forum.helios.eu/...

forum.helios.eu/...

Ale běžný uživatel z toho moudrý nebude. Nejlepší je se zeptat správce či kolegů při řešení daného problému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]