Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zálohování dat ve Windows Vista

Od: barborabear25 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den! Chtěla jsem u OS Windows Vista zálohovat data pomocí programu pro zálohování dat. Bohužel se mi to ale nepovedlo. Mohlo to počítač nějak poškodit? Jak mám to zálohování udělat správně? Děkuji za odpověď!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

0x

Musíš napsat víc informací, proč se to nepovedlo. Zálohování probíhá pomocí průvodce a neměl by s tím být problém, objevilo se nějaké chybové hlášení nebo co se nepovedlo?

doplněno 31.07.10 19:18:

Jenom doplním - předpokládám, že píšeš o zálohování přes Vistu. Pokud myslíš pomocí nějakého dalšího programu, napiš jakého

hodnocení

0x

Z osobní zkušenosti: Když jsem zalohoval vistu na CD pomocí průvodce který je součástí visty zničil jsem asi 6 CD nebo DVD teď už nevím. Zkuste jiný program. Vista zalohovat neumí!

doplněno 31.07.10 20:52:

Jinak PC se nijak nepoškodilo

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Jak píše "vlk95", při nepovedené záloze se nemusíte obávat poškození hardware ve Vašem PC.;)

Dělal jsem zálohu visty po její instalaci a bez sebemenších problémů.

Záloha bude jistě možná i po spuštění windows.Kliknutím na start-ovládací panely-zálohování a obnovení-vytvořit disk pro opravu systému. Tak to mám já po upgrade na W7, tak je možné, že to je u visty trochu jinak.

Pokud šlo o první instalaci z HDD, tak bude záloha i na disku, tudíž zas tak není zapotřebí dělat zálohu na CD/DVD.Osobně jsem dělal ještě u visty obnovu systému a nebylo zapotřebí použití zálohy z CD/DVD;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]