Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Chtěla jsem u OS Windows Vista zálohovat data pomocí programu pro zálohování dat. Bohužel se mi to ale nepovedlo. Mohlo to počítač nějak poškodit? Jak mám to zálohování udělat správně? Děkuji za odpověď!
Musíš napsat víc informací, proč se to nepovedlo. Zálohování probíhá pomocí průvodce a neměl by s tím být problém, objevilo se nějaké chybové hlášení nebo co se nepovedlo?
doplněno 31.07.10 19:18:Jenom doplním - předpokládám, že píšeš o zálohování přes Vistu. Pokud myslíš pomocí nějakého dalšího programu, napiš jakého
Jak píše "vlk95", při nepovedené záloze se nemusíte obávat poškození hardware ve Vašem PC.
Dělal jsem zálohu visty po její instalaci a bez sebemenších problémů.
Záloha bude jistě možná i po spuštění windows.Kliknutím na start-ovládací panely-zálohování a obnovení-vytvořit disk pro opravu systému. Tak to mám já po upgrade na W7, tak je možné, že to je u visty trochu jinak.
Pokud šlo o první instalaci z HDD, tak bude záloha i na disku, tudíž zas tak není zapotřebí dělat zálohu na CD/DVD.Osobně jsem dělal ještě u visty obnovu systému a nebylo zapotřebí použití zálohy z CD/DVD
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.