Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
potřebuji se dostat do routeru, abych zjistitl jakým heslem se dá připojit do sítě. Klasicky zadám http://192.168.0.1/ ale neznaám heslo k přístupu do wifi. Admin, administrator, 1234 atd. nic nefunguje. Resetovat se mi to nechce, protože můj noťas běží normálně, jenom si napematuji heslo k připojení do naší wi-fi sítě. Podle mě to heslo je viz.ty tečky v obrázku. Jen nejdou zobrazit znaky.
Defaultní heslo ne buď napsané přímo na routeru a nebo v manuálu. Pokud je změnené a nemáš ho uložené aby jsi přistupoval jako bez hesla tak se bez resetu neobejdeš. Jsou i programy které ty hvězdičky dokáží zviditelnit na písmena, ale to je vyzkoušet x programů zda náhodou nějaký nejde. Pak zkus taky tento program slunecnice.cz/.../ páč uložená hesla by mohl ukázat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.