Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohlížeč!!

Od: mystic* odpovědí: 5 změna:
Jaký prohlížeč mám zvolit? Který používáte vy? Doporučte mi podle vás ten nejlepší, ale chci i argumenty proč zrovna ten! Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Doporučuji ti Mozillu Firefox nebo Operu. Proč? Bezpečnost, funkce, stabilita a není to od MS :)

laden*
hodnocení

0x
taky použivam Firefox.mužes prohlížet v panelech a nemusíš mít otevřeno tolik oken.když pracuji s internetem mam kolikrat otevřeno
10-20 stranek a prave pomocí panelů je to více prehlednejší.
Použivam internetbanking u čs, ikdyž na strankach čs hlásí aby se použil jiný prohlížeč že tento není podporován jde vše ok.jedu na nem již skoro 2 roky a jeste jsem se nesetkal s nejakým problémem jak pod win98 tak XP. U IE často dochazelo k padu aplikace, u firefox nevím co to je:)
Avant Browser, rekl bych ze ma skoro vse co Firefox, umi blokovat reklamy a internetbanking u CS nic nerve.

josi.ow*
hodnocení

0x
Doporučuju Operu, která je rychlá, stejně jako Firefox umožňuje prohlížení v panelech. Navíc má v sobě integrován e-mailový klient a nově i podporu widgetů (různé doplňky - hodiny, BitTorrent, předpověď počasí, ...). Prostě kvalita.

hodnocení

0x
Já bych doporučil vyzkoušet IE6, operu, firefox a pak až se rozhodnout,páč každej tu napíše něco proč zrovna ten a ten ale na co by mi byl když by stránky na které lezu zobrazoval nekorektně (i když to dělaly spíše starší verze firefoxu a opery). Avant browser je pokud se nepletu (ruku do ohně za to nedám) jen nadstavba IE

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]