Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Youtube Broadcast

Od: selma* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,mám malý problém,kdykoliv se dostanu na youtube a snažím se stahnout nějaký klip,ukáže se mě hláška,že video buď neexistuje,nebo je zablokované a za tím je text: ERROR 404.Můžete mě poradit,co s tím.Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pravdomluvny*
hodnocení

0x

Jakým programem stahuješ? Přehrát to video jde?

bena*
hodnocení

0x

Zkuste stahovat videa pomocí aTube Catcher. Já jsem zkoušel asi 12 různých stahovačů, ale s aTube nikdy nebyl, není a snad ani nebude problém.

re*
hodnocení

0x

Jestli si chcete video stáhnout, máte tady hned dvě služby filsh.net/... a video.vsevjednom.cz/...

doplněno 31.07.10 12:37:

Jsou to online služby. Nic se neinstaluje :);)

bena*

Není to špatné, ale v aTube to můžete rovnou převést do několika formátů, například .avi, .wmv, .wav, .mp3, mpg, 3gp, a další...

re*

Na filshnet se to rovnou konvertuje do požadovaného formátu a stahování je velmi rychlé

storhoi*
hodnocení

0x

ahoj, nevim sice jaky program k tomu pouzivas, ale zda se ze neni nic moc. par jsem jich vyzkousel a dle meho nazoru by bylo nejlepsi kdyby sis na stahuj.cz stahla program ktery se jmenuje atube catcher. neni moc velky, jednoduse se ovlada a muzes si i vybrat v jakem formatu to video bude stazene, cili ti ho i predela do mp3 kdyz budes chtit.

hanher*

Já používám DownloadHelper, a zatím bez problémů. . .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]