Nejste přihlášen/a.
Při zkoušení programů na zaheslování složky se mi nějakým programem "podařilo" zaheslovat všechny dokumenty i obrázky ve složce, vlastní hloupostí jsem zapomněl název toho programu. Všechny soubory mají příponu - .$#!
Nevíte někdo, čím to opravit?
U obrázků by šlo zkusit, otevřít je přímo v grafickém programu. Jak IrfanView, tak XnView je otevře bez ohledu na příponu a IrfanView dokonce nabídne přjmenování, viz obrázek. Tedy pokud je problém jen v příponě; z dotazu to vypadá, že soubor je nějak zašifrován, což je tou příponou signalizováno. Ale to by snad prostě požadovalo heslo, nebo co. Hledal jsem v googlu tu extenzi a našel jsem jen .$#! - Soubor AOL5.0 Virchk. Jinak přemýšlejte, kde jste k tomu programu přišel.
(Pokud tedy jde jen o změněnou koncovku, jde soubor otevřít třeba v TotalCommanderu přes F3. Objeví se sice změť nesmuslných znaků. ale nějaký text nebo záhlaví by mohlo napovědět, třeba u pdf se mi ukázalo na začátku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.