Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, jak mám upgradovat microsoft office 2007(verze pro studenty a domácnosti)
na office 2010 - má to být na stránkách microsoftu...
office 2007 jsem si koupil v electroworldu, kde mi také řekli, že upgrade je možný a odkázali mě na microsoft...pokud tedy máte s upgradem zkušenosti, pak prosím napište - popř. i stránku, ze které jej dokážu stahnout (prosím přesně...,,jako pro blbé")
díky moc
m$ udelal "gesto", ze tusim asi tak posledni 3, 4 mesice pred oficialnim release office 2010 cze (vysly zhruba pred mesicem), aby nemel logicky takovy propad prodeju tehda vychazejicich 2007cek, nabidl upgrade na 2010 pri zakoupeni t.c. 2007cek gratis. pokud jde o toto promo, stahni si instalator treba zde: pro 32bit. verzi uloz.to/... pro 64bit. uloz.to/... . Pote staci instalovat, sam provede upgrade z 2007 (paralelne tam byt vice verzi nemuze). pokud tam nemas zadne specialni nastaveni uctu, pravopisu apod., je vhodnejsi nejdrive verzi 2007 odinstalovat a az nasledne nainstalovat regulerne 2010. po spusteni instalace je jeste vhodne dat vlastni a vybrat vse, event. upresnit pozadovane produkty ci soucasti z celyho baliku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.