Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zmenit rozliseni

Od: nevim1 odpovědí: 6 změna:

Zdravim nevite pls proc mi nejde dat vetsi rozliseni nez 1680x1050? Pritom driv mi vetsi dat slo uplne bez problemu jo ale ted kdyz dam vetsi tak mi to hodi cernou obrazovku chvili se nic nedeje a pak se mi hodi stejny rozliseni jako mam :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Nemusí ho podparovat grafická karta, nebo monitor.

Problémem můžou být také staré ovladače GK.

nevim1
hodnocení

Divny je ze pred mesicem to slo a ted ne.. A ani ve hre to nejde dat vetsi taky hodi cernou obrazovku ale vzdyt to driv fungovalo normalne :(

hanher*

Zkuste přeinstalovat ovladače GK, mohlo by to pomoct.

nevim1
hodnocení

A to se dela jak? Sem nikdy nic s grafikou nedelal :D

vosikac*

*jasne*Klikněte na START-OVLÁDACÍ PANELY-SPRÁVCE ZAŘÍZENÍ-GRAFICKÉ ADAPTÉRY.Tam se objeví název graf.karty, klikněte na něj pravým myšítkem a pak na aktualizovat software ovladače;)

doplněno 30.07.10 14:52:

Pokud to nepomůže, pak najít instalační CD ke graf. kartě a přeinstalovat.

Tak jak radí vosikac ale nedávej aktualizovat, ale dej odinstalovat. Poku je grafika(karta) v pořádku tak se po restartu znova sama naistaluje, nebo ti to ukáže že byl nalezen nový hardware a zase se sám naistaluje. Tohle dělám normálně když mi něco nejde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]