Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zvýšení dosahu wifi.

Od: vlk95® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat zda se dá zvýšit dosah wifiny, když proudloužím anténu?

Zjistil jsem že od wifi karty jde černý drátek až nahoru do obrazovky a tam je ukončen malým želízkem. Vím, že je to anténa od wifi. Chci se ale zeptat když anténu například protáhnu přes celý pokoj o cca 10m drátu zvýší se dosah wifiny? A tím i příjem?

Již jsem to trochu provedl: Na zadní straně monitoru je tenký plech, který jsem spojim s anténou. Wifi dosáhne o něco dál, ale nevím zda by to bylo ještě lepší kdybych tu anténu ještě víc zvětšil.

Kdybych anténu přidělal na ustřední topení v domě(někde kde není barva(přímo na železo)) byl by dosah všude okolo všech topení v paneláku?

Vím že je to složitá otázka s mnoha odpověďmi, ale byl bych rád kdyby si na to přemýšlení někdo našel čas. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne, takhle to nefunguje. Anténa na WiFi musí mít přesně dané rozměry a připojením nějakého drátu nebo topení její výkon nezvýšíš.

Něco o výrobě antén se můžeš dočíst zde:

homewifi.wz.cz/...

louhy50*
hodnocení

0x

skus tohle asignal bude super ok1ike.c-a-v.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]