Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat zda se dá zvýšit dosah wifiny, když proudloužím anténu?
Zjistil jsem že od wifi karty jde černý drátek až nahoru do obrazovky a tam je ukončen malým želízkem. Vím, že je to anténa od wifi. Chci se ale zeptat když anténu například protáhnu přes celý pokoj o cca 10m drátu zvýší se dosah wifiny? A tím i příjem?
Již jsem to trochu provedl: Na zadní straně monitoru je tenký plech, který jsem spojim s anténou. Wifi dosáhne o něco dál, ale nevím zda by to bylo ještě lepší kdybych tu anténu ještě víc zvětšil.
Kdybych anténu přidělal na ustřední topení v domě(někde kde není barva(přímo na železo)) byl by dosah všude okolo všech topení v paneláku?
Vím že je to složitá otázka s mnoha odpověďmi, ale byl bych rád kdyby si na to přemýšlení někdo našel čas. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.