proc mi nejedou hy nechapu to jednou jsem preinstalovaval windovs a kdyz instaluju zakladni veci napr : zvuk,antivyryatd ,atd tak jak jsem nainstaloval ATI tak se mi restartnul pocitac ke konci instalace a pak jak se mi to znovu zobrazla plocha tak se mi zas restartnul pocitac a jak jsem szkusil si zahrat hru tak mi nejela ani jedna mi nejede nechapu proc a kzdyz se zpousti tak se mi restartuje pocitac? poradte prosim moc vam dekuju ze si to aspon prectete
Pravděpodobně se ti ovladač na grafiku nainstaloval špatně. Po čisté instalaci Windows (mimochodem nepíšeš jakých) nejdříve nainstaluj všechny ovladače a až pak nějaký software. Takže ten driver odinstaluj a po restartu ho nainstaluj znovu. Pokud by nešel korektně odinstalovat, použij utilitku s názvem cat-uninstaller.exe. ovladače použij poslední dostupné, tedy 6.5 nebo 6.6. doporučuji taky poslední buid DirectX 9.0c.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.