Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc mi nejedou hry ?? prosim poradte !!

Od: kotlis odpovědí: 1 změna:
proc mi nejedou hy nechapu to jednou jsem preinstalovaval windovs a kdyz instaluju zakladni veci napr : zvuk,antivyryatd ,atd tak jak jsem nainstaloval ATI tak se mi restartnul pocitac ke konci instalace a pak jak se mi to znovu zobrazla plocha tak se mi zas restartnul pocitac a jak jsem szkusil si zahrat hru tak mi nejela ani jedna mi nejede nechapu proc a kzdyz se zpousti tak se mi restartuje pocitac? poradte prosim moc vam dekuju ze si to aspon prectete

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Pravděpodobně se ti ovladač na grafiku nainstaloval špatně. Po čisté instalaci Windows (mimochodem nepíšeš jakých) nejdříve nainstaluj všechny ovladače a až pak nějaký software. Takže ten driver odinstaluj a po restartu ho nainstaluj znovu. Pokud by nešel korektně odinstalovat, použij utilitku s názvem cat-uninstaller.exe. ovladače použij poslední dostupné, tedy 6.5 nebo 6.6. doporučuji taky poslední buid DirectX 9.0c.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]