Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak pomocí USB flešky přenést soubor do TVP

Od: wladi* odpovědí: 11 změna:

Používám flešku na prohlížení videi na.př.You Tube na TVP u známých tak,že konvertuji přes Any Video converter.Neumím ale totéž udělat s jinými soubory na př.obrázkovými,anebo články z novin a pod.Poraďte,díky.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ta televize má USB vstup?

jinak na mé TV si pouštím obrázky z dogifoto přes AV a připojuji pomocí kablíku s konektorem cinč. DVD přehrávač připojuji na scart a ten mi přehraje video, ale i jpg obrázky.

wladi*
hodnocení

Vidím,že celá věc není tak jednoduchá,jak jsem si myslel.Doporučím známým aby si pořídili laciný PC.Děkuji všem,co s mým problémem ztráceli čas.

raduz*
hodnocení

0x

Mozna ze jsem natvrdly, ale co je TVP?

wladi*
hodnocení

TVP-televizní přijímač

Tak se podívej do manuálu k onomu TVP jaké datové formáty podporuje. Patrně to bude ještě JPEG. Do toho přeci není problém uloži jakýkoliv obrázek.

A články z novin tam přímo nedáš; byla by nutná konverze do obrázku. Asi by stačil i screenshot.

wladi*
hodnocení

Ano,není problém uložit ale pokud obrázkový soubor přepíšu na USB,tak se v TV neobjeví.Jde asi o to,převést nějak na formát mpeg 1nebo 2,který TV úodporuje.

hodnocení

0x

ahoy,

uloz si ty noviny jako jpg jak uz tady bylo receno.

nechapu proc by si kdo text poustel jako video, je to kravina, a pravdepodobne by to byla shit kvalita.

doplněno 29.07.10 22:14:

tak na klavesnici v pravo nahore je tlacitko print screen (prt scr)

pomoci tohoto tlacitka muzete kopirovat obraz,

pote ho muzete vkladat napr do aplikace malovani a tam si to ulozite jako jpg.

wladi*
hodnocení

Vysvětlím,proč ukazovat články z novin na TVP v jiné rodině.Ti lidé nemají PC abych jim to přeposlal a rádi chtějí být také v obraze./Staří lidé/. Nevím,jestli je to proveditelné,jsem laik a rád se nechám poučit.

pepane*

A co teletext?

wladi*
hodnocení

Na teletextu nejsou články,komentáře atd.

Asi to vysvětluju blbě ale když stáhnu článek z novin a dám na flešku,tak je to ve formátu MHTL,který se v televizi nezobrazí.Potřebuju to nějak převést na viditelný formát./mpeg,divx/.

Takhle se to převádět nedá. Musel by jsi z toho HTML udělat obrázek a ten pak pomocí nějakého videoeditoru předělat na video (MPEG...)

Ještě jinou možností je zaznamenat dění na obrazovce pomocí nějakého screencapturing programu, který už ukládá video přímo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]