Nejste přihlášen/a.
Mám založenu emailovou schránku u Googlu,zlákala mne velikost 7Gb.Pravidelně mažu obdržené emaily a nebo schránka umožňuje archivaci což jsem v některých případech využil.Jaké však bylo překvapení když najednou byla schránka přeplněna a nebylo možné emaily přijímat ani odesílat.Tak jsemzačal schránku postupně čistit až jsem ji úplně vyčistil,je prázdná,ale úbytek bajtů se pořád nesnižuje.Může někdo ze svých zkušeností poradit?
Já byl lný mazat a chodí mi tam spoustu předplaceného zpravodajství a kdesi cosi, tak jsem si přikoupil úložný prostor 20 giga., ten zatím stačí.. (Taky korespondnce s posluchači, se šachisty...).
Jinak neomezenou schránku nabízí seznam. Ovšem "neomezený" je věc relativní, určité omezení z principu existuje vždy, jen může být nedosažitelné (zatím).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.