Nejste přihlášen/a.
Mám založenu emailovou schránku u Googlu,zlákala mne velikost 7Gb.Pravidelně mažu obdržené emaily a nebo schránka umožňuje archivaci což jsem v některých případech využil.Jaké však bylo překvapení když najednou byla schránka přeplněna a nebylo možné emaily přijímat ani odesílat.Tak jsemzačal schránku postupně čistit až jsem ji úplně vyčistil,je prázdná,ale úbytek bajtů se pořád nesnižuje.Může někdo ze svých zkušeností poradit?
0x
Já byl lný mazat a chodí mi tam spoustu předplaceného zpravodajství a kdesi cosi, tak jsem si přikoupil úložný prostor 20 giga., ten zatím stačí.. (Taky korespondnce s posluchači, se šachisty...).
Jinak neomezenou schránku nabízí seznam. Ovšem "neomezený" je věc relativní, určité omezení z principu existuje vždy, jen může být nedosažitelné (zatím).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.