Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Potřebuji poradit z nastavením tiskárny. Mám HP Officejet Pro 8500 all-in a na PC WIN 7 a Adobe Reader 9.3.3. Tiskárna je bez problému, jen když potřebuji vytisknou soubor pdf tiskne mi tzv. sypaným čajem a né latinkou. Někde jsem v nastavení tiskárny našel, že jsou povolený asijské znaky, ale tato volba není v nastavení aktivní a nelze ji zrušit. Pomůže mi někdo s tímto problémem? Dík .
ps. ještě jsem přišel na to, že když soubor pdf převedu do tif zobrazí se mi právě verze tisku s asijským písmem.
Jedna otázka: jakých souborů se to týká? Dělaá to každý pdf soubor nebo nějaký konkrétní? Taky by mohla být chyba v tom pdf.
Týká se to jen pdf. Jak jsem již psal mám Adobe Reader 9.3.3.
Teď jsem byl na jiném PC kde je Adobe Reader 9.0 a tisklo to normálně.
Což to jsem předpokládal, že pdf. Já mněl na mysi, jestli každý , nebo jen některé soubory. Dostal jsem jednou nějaké pdf-ko ze spořitelny, který prostě nešel přečíst a byla to jejich chyba. Za popsaných okolností to ovšem není tím; zkusil bych pro kontrolu stáhnout free program foxit reade (například na stahuj.centrum.cz/... . Není to špatný program (i když má taky své mouchy).
To snad ale s pouhým readerem není tak jednoduché, ne? Není to nepřekonatelné; aspoň bych to zkusil, co to udělá s fonty.
doplněno 29.07.10 09:45:Nebo mne napadlo, vytisknout to vyrtuální tiskárnou s výstupem do pdf. Dostal bych sice zase pdf soubor, ale jiný, třeba by to s ním pak už šlo. (Anebo taky ne,)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.