Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Včera mi antivir našel nějakou breberku, kterou okamžitě zlikvidoval.
Po zapnutí se nemohu přihlásit- po potvrzení jména a hesla mě to zase ihned odhlásí a hodí na úvodní stránku.
Četl jsem finty s bootovacím CD, ale také nic.
Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti, kromě reinstali?
Předem díky
Uf, není to ta breberka, o které jste mi psal, kterou jsme se snažili likvidovat?
Tohle se kdysi stalo jednomu člověku a nic jiného než reinstal nepomohlo.
Zkuste počítač spustit a mačka F8 a buď zkuste Nouzový režim nebo Režim ladění nebo Při zavedení povolit přihlášení.
Můžu se zepatat? Používáte buď
-klasický dialog s mačkáním Ctrl + Alt + Delete (nejjistější, nejbezpečnější, nejlepší)
-klaiscký dialog (dobré)
-úvodní obrazovku? (nesnáším, nedoporučuji, sice je to pohodlnější, ale bezpečnost je bezpečnost a ta je mnohem důležitější...)
doplněno 29.07.10 09:23:Já bych Vám doporučoval si nějakým způsobem půjčit avast! BART CD. To je takové bootovací CD, co vyčistí infikovaný boot a všechen bordel v počítači.
Já ho mám, tak jestli chcete můžu Vám ho poslat poštou nebo si pro něj můžete do Vrchlabí jet.
JInak se dá stáhnout například zde, ale není to legální → uloz.to/...
Nebo jestli chcete nějakou jinou kopii, tak stačí na Ulož.to dát do vyhledání avast bart cd a ono Vám něco vyleze. Hlavně stahovat ISO!
S isem předpokládám, že umíte, ale i přesto napíšu jak postupovat.
1) otevřít vypalovací program (Ashampoo Burning Studio, UltraISO, Nero, ...)
2) Zvolit Vypálit obraz disku (ISO)
3) Vložit CD/DVD/BD
4) Vypálit
5) Vložit CD do mechaniky
6) Restartovat počítač
7) Nabootovat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.