Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Virus v počítači

Od: hanher* odpovědí: 3 změna:

Zdravím.

Včera mi antivir našel nějakou breberku, kterou okamžitě zlikvidoval.

Po zapnutí se nemohu přihlásit- po potvrzení jména a hesla mě to zase ihned odhlásí a hodí na úvodní stránku.

Četl jsem finty s bootovacím CD, ale také nic.

Nemáte s tím někdo nějaké zkušenosti, kromě reinstali?

Předem díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

amidamaru*
hodnocení

2x

Na instalacnim Cd mas opravu Windowsu.Nech to projet a nemalo by to delat.Pravdepodobne ti antivirus odstranil potrebnou slozku.Oprava windovsu ti ji zase prida.

bena*
hodnocení

0x

Uf, není to ta breberka, o které jste mi psal, kterou jsme se snažili likvidovat?

Tohle se kdysi stalo jednomu člověku a nic jiného než reinstal nepomohlo.

Zkuste počítač spustit a mačka F8 a buď zkuste Nouzový režim nebo Režim ladění nebo Při zavedení povolit přihlášení.

Můžu se zepatat? Používáte buď

-klasický dialog s mačkáním Ctrl + Alt + Delete (nejjistější, nejbezpečnější, nejlepší)

-klaiscký dialog (dobré)

-úvodní obrazovku? (nesnáším, nedoporučuji, sice je to pohodlnější, ale bezpečnost je bezpečnost a ta je mnohem důležitější...)

doplněno 29.07.10 09:23:

Já bych Vám doporučoval si nějakým způsobem půjčit avast! BART CD. To je takové bootovací CD, co vyčistí infikovaný boot a všechen bordel v počítači.

Já ho mám, tak jestli chcete můžu Vám ho poslat poštou nebo si pro něj můžete do Vrchlabí jet.

JInak se dá stáhnout například zde, ale není to legální → uloz.to/...

Nebo jestli chcete nějakou jinou kopii, tak stačí na Ulož.to dát do vyhledání avast bart cd a ono Vám něco vyleze. Hlavně stahovat ISO!

S isem předpokládám, že umíte, ale i přesto napíšu jak postupovat.

1) otevřít vypalovací program (Ashampoo Burning Studio, UltraISO, Nero, ...)

2) Zvolit Vypálit obraz disku (ISO)

3) Vložit CD/DVD/BD

4) Vypálit

5) Vložit CD do mechaniky

6) Restartovat počítač

7) Nabootovat

hanher*
hodnocení

Pouštěl jsem konzoli pro zotavení a nic.

Beno, děkuji za nabídku, ale Vrchlabí je pro mne docela daleko, zkusím to stáhnout, ale přiznám se, že je to pro mne španělská vesnice :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]