Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s lidmi co mi dělají na FCB bordel

Od: fcbuzivatel odpovědí: 2 změna:

Mám profil na Facebooku a někteří lidi mí píšou na zed nevhodně. Když jím to smažu nadávajími a vyhrožují. Když to tam nechám mám ostudu. Když si je vymažu z přátel, tak mi taky nadávají co si to dovoluji si je vymazat. Když je zablokuji tak si vytvoří nový nick a nadávají mi z nového nicku. Když zvýším zabezpečení, aby zed viděli jen přátelé tak zase se mi tam nedostanou lidi, které bych si rád vzal za přátele.

Takže neřešitelný problém, má někdo řešení? Jak to řešíte vy, s lidmi co Vám dělají na zdi bordel?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

1x

*jasne*Zablokoval jsi vkládání příspěvků na zeď?

Jinak nevidím důvod, pokud ti vadí příspěvky od uživatelů, co máš v seznamu, tak si je prostě vymaž z kontaktů a je to.*ee* Vůbec nedej na nadávky, kterými tě častují*mala*.Prostě je smaž, zablokuj a je to.;)

rickymartin*
hodnocení

1x

Pokud by nestačilo to zablokování a smazání přítel a bylo to opravdu neúnosné, můžeš zkusit kontaktovat administrátory facebooku, aby IP adresu dotyčného zablokovali (BAN) za nevhodné příspěvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]