Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pri otevirani slozky hlaska PRISTUP ODEPREN

Od: petr-n odpovědí: 2 změna:
Dobry den, mam vetsi problem. Az do dneska mi vzdy fungovala slozka D:/document, ovsem nyni, kdyz ji chci otevrit, pocitac vzdy vypise toto okenko:
D:/document
Přístup odepřen.
Mohl by mi prosim nekdo poradit, jak toto nejak obejit, a treba nejakou skrytou cestou se do te slozky dostat, abych si z ni mohl alespon backupovat vsechna data do nejake jine?
Moc vam vsem dekuji. Petr N.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petr-n
hodnocení

Jeste dodam, ze postup na Zive.cz (forum.zive.cz/viewtopic.php?t=21356&highlight=odepren) mi bohuzel take nefunguje :((

hodnocení

0x
Když opomenu že je tam napsáno že to pomohlo...je pc v síti? Doména nebo skupina? Jsi přihlášen pod adminem nebo uživatelem? Jaká práva má uživatel, převzít práva může jen pokud má práva admina. Co jsi dělal že ti to nejde/ na tom fóru jsi to ty nebo ne?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]