Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko
Může mi prosím někdo poradit jaký je mezi těmito disky rozdíl a jaký by jste mi doporučili ke koupi?
Rozdíl je mezi nimi pouze ve tvaru pouzdra - rychlost je identická, porty mají stejné, výrobce stejný.
Jinak řada WD Elements Desktop je novější produkt, byla uvedena později na trh než druhý. Ten je revizí dlouho používané a osvědčené řady.
Oba disku jsou velice kvalitní. Vzhledem ke stejným parametrům je celkem jedno pro který se rozhodnete. Elements Desktop má drobnou výhodu v tom, že je téměř neslyšitelný narozdíl od druhého, ale to se mi zdá jako zanedbatelný detail - ale záleží na Vás, jak ho budete používat - většina uživatelů má externí disk většinu času vypnutý... Designově se mi zdá lepší My Book Essential a je poněkud mobilnější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.