Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Call of duty Modern Warfare2

Od: syntr* odpovědí: 13 změna:

Ahoj,nevíte proč mi ve hře Call of duty Modern Warfare2 nejdou titulky? Nebo-li spíše nejdou přečíst vypadají jako hodně rozmazané čínské písmena. To samé i menu.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rafael*
hodnocení

0x

Pokud nejdou přečíst a jsou rozmazané - změň rozlišení na vyšší... A vypadají jako čísnká písmena díky rozmazání nebo jsou to opravdu znaky odlišné od latinky? Pokud jsou to opravdu cizí znaky a máš hru staženou, zamyslel bych se nad zdrojem, odkud jsi to stáhnul...

syntr*
hodnocení

Nevím kde změnit rozlišení,protože i menu nejde přečíst.Po instalaci češtiny zůstává problém stejný,s tím že tu a tam nějaké písmenko lze rozluštit

Rozlišení najdeš v menu hry. Tady například pod položkou Video mode:

legitreviews.com/...

megatresk
hodnocení

0x

Zkus stáhnout nové ovladače na grafiku.. mělo s tím problémy více lidí.

syntr*
hodnocení

Tak ani co radí spider ani ty nepomohlo*nevi*Nějaké jiné nápady?

Udělej snímek obrazovky a ukaž, jak to vypadá. Pak snad poradíme víc.

syntr*
hodnocení

Screen mam ho ve WordPadu a nejde sem vložit.Okno chci vložit obrázek mám zaškrtlý.

Ve WordPadu to sem nedáš. musí to být samotný obrázek uložená ve feromátu JPG například z Malování. To je přímo ve windows.

syntr*
hodnocení

Mám obrázek ve formátu JPG a stejně ho sem nemůzu vložit,proč? netuším
doplněno 29.07.10 11:46:

Už to mám*smich*

syntr*
29.07.10 11:45
hodnocení

Zde je

Call of duty Modern Warfare2

Tohle by ti asi originálka neudělala, že ;)

syntr*
hodnocení

to asi ne,čili v PC chyba není,ale v té hře?

No, tak to bude ve hře samotné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]