Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Notebook k narozeninám či k vánocum?který?

Od: erika30 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, ráda bych se zeptala chtěla bych svému tátovi koupit notebook, ale vubec nevím který na trhu je jich dost.Všichni mi říkaji že mám koupit ACER.Můžete mi někdo poradit.Aby měl dobrou pamet, webku atd.děkuji za vaše rady

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Těžko někomu radit o koupi čehokoliv, Vy nejlépe musíte vědět čemu se tatínek na počítači bude věnovat a podle toho směrovat výběr. Jen fakt, že by jej hodně nosil sebou může ovlivnit tak opomíjenou vlastnost jako je váha nebo bytelnost konstrukce. Ostatní paprametry bývají pro běžné uživatele mezi výrobci hodně vyrovnané.

marenka*
hodnocení

0x

Doporučím vlastní zkušenost. Já mám půl roku Asus 1201N a jsem naprosto spokojená. Mám v něm už hodně programů i her, ICQ a Skype, Windows 7, Office, NIS 2010. Všechno šlape jak hodinky, ani mi nevadí lesklý display, tolik diskutovaný. Klávesnice je parádně udělaná - píšu všemi deseti. Je lehký, tenký - vejde se mi v pohodě do kapsy větší kabely, parádně se udržuje. Před ním jsem měla Asus 1000HE, taky super, ale ten mi dělal potíže kvůli malému rozlišení displaye a grafice, takže pár her a programů nešlo spustit.

doplněno 25.07.10 15:43:

Ještě doporučím Alza.cz. Kvalitní obchod, nakupuji jenom u nich. Upozorňuji, že nedělám reklamu, jsem jenom zákazník. Možná bych se vykašlala na překvapení a šla notebook vybrat s tatínkem přímo tam.

hodnocení

0x

něco od Dell tam je kvalita *palec*

mirdik
hodnocení

0x

rozhodni se :

intg. grafika nebo dedikovana?

staci 2gb nebo 4gb ram?

jak velky asi displej

cena?

zkusim i bez odpovedi sem neco dat.

www.czechcomputer/...

masina

www.czechcomputer/...

www.alza.cz/acer-/...

hop®
hodnocení

0x

Já osobně mám FSC, který funguje tak, že při mém používání až nechápu, že ještě funguje. Ale na dotaz reaguji především proto, že pokud chceš tátovi koupit nějaké počítadlo k vánocům, tak máš ještě skoro půl roku času na to abys cokoliv koupila levněji, nebo za srovnatelnou cenu něco daleko lepšího než dnes. Samozřejmě, zjišťovat kvalitu a ceny můžeš kdykoliv, ale finální rozhodnutí bych v tomto případě nechal až na předvánoční slevy! ;)

krulis*

Hope,četl jsem že na podzim mají jít ceny výpočetní techniky rapidně nahoru,zvednou se o 15-20%.Proto je lepší koupit noťas ještě do září,října než to bude o 1500-2000kč drahší.

doplněno 26.07.10 00:25:

viz. článek: ct24.cz/...

hop®

Toto jsem sice nečetl, ale myslím, že je to obchodní politika, aby lidi kupovali teď hned a nečekali na "zdražení", z kterého pak stejně bude zlevnění - to ukáže čas...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]