Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pád BIOSU

Od: tomklokan odpovědí: 9 změna:

HEzky den!
Mam jeden rekl bych velky problem ze zakladni deskou Gigabyte GA-EP43-SL3. Upgradoval jsem bios přímo v operačním systemu Win7 přímo aplikací od vyrobce @bios, postupoval jsem dle manualu po restartu pc cerna obrazovka pocitac uz nenajel tudiz bios take ne, zkousel jsem vymazat cmos deska zacala aspon piskat varovne tony a ne a ne to jedno pipnuti, vubec nevim co s tim delat mam tam dualbios ale predpokladam ze se nema z ceho obnovit protoze si myslim ze funkce dvou pameti biosu nebyla nastavena. prosim o radu jak ze tam ten bios dostat...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

V manuálu k základní desce je popsán postup, jak se přepnout při bootování na druhý BIOS na desce. Tím bych začal.

tomklokan
hodnocení

To je sice pekne diky za tip, ale mam cernou obrazovku do biosu se nedostanu abych to mohl nastavit, nefunguji klavesy ani porty.

To se ale tuším nastavuje přímo na základní desce, ne v systému.

tomklokan
hodnocení

mrknu jeste na to ale niceho jsem si nevsimnul...uz jsem z toho jelen...

tomklokan
hodnocení

kde by to jen mohlo byt vice tam toho neni, vsak koukni a uvidis

Kam se mám koknout?

tomklokan
hodnocení

Vis posilal jsem tady obrazek z datasheetu asi to neproslo protoze nejsem registrovan...

jaar

rek bych ze dual bios nenastavujes, pokud ja pri OC neco prezenu ta se deska sama po restaru prehodi na DEF. Mam Ga-ma770 ds3 a ta ma virtual dual bios jako tva . Tak ze ,kolik mas ram-ek , nech tam jen jednu odpoj HDD , a vse co nepotrebujes k tomu abys jsi se dostal k biosu .Pak se uvidi... Jo zadny OC jsi nedelal?;)

abc*
hodnocení

0x

mam gb p35-ds4 a skrze tu utilitku @bios sem upgrade z prostredi win seven provadel zrovna pred par dny; zadny problem. urcite to dobehlo regulerne do konce (neco jako update successfully, press x to restart)? pokud ano a problem neni v nektere z pameti, tak bych konfrontoval tu akustickou signalizaci s manualem (mela by detekovat oblast priciny). no a kdybys nevyhral (bylo to skutecne cmos ci boardem samotnym), tak se klidne obrat na support gigabyte a jelikoz si postupoval dle instrukci producenta, musi ti problem fixnout nebo dat gratis mb novy. neumim si predstavit, ze by se seriozni vyrobce k odpovednosti nemel...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]