Nejste přihlášen/a.
Dobry den bydlim v zahranici a koupil jsem si ntb a chtel bych ho pocestit (windows7 home premium) a po ruznych peripetiich z ulozto ,kdyz jsem sosnul boot dvd ,ale soubory tam nebyli nebo win rar je vubec neprecetl atd na forech pisi ,ze staci stahnout mui v aktualizaci ,ale ja tam nic takoveho nemam tak posledni je moznost je vistalizator prosim jak to funguje? Mate nekdo skusenost?
Zdravim.Na W7 premium nelze stahnout instalacni balicky lze to pouze u vyssich verzi, pokud se pouzije wistalizator a spol win to bere jako zasah cerva ci nabourani systemu piratem...
Bud preinstalovat widle a doufat ze pujde opet pouzit vas kod a nebude limitovan zemi anebo zkoncite jako ja...
Tj. ntb made in korea..u nas nefunkcni product key, ale zkusil jsem ho zadat...
Od te doby 2x denne vyskoci hlaska asi jste se stali opedi podvodu a vyskoci hlaska na zadani jineho product key, pc normalne stahuje aktualizace, ovladace pro mysku, iphone, modrej zub a tiskarnu...
Takze to ani nijak neresim..a nakonec vzdy lze vsechno nejak obnovit...
Ona ve vysledku jina sance nei, je treba verit..ja opravdu hodne casu ztratil hledanim a ptanim se...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.