Nejste přihlášen/a.
Ahojky,dětičky si zas pohráli s myší ,dole na monitoru je lišta s nabídkou start v levém rohu a hodinama a dalšíma ikonama v levém.Najednou ta lišta není 1cm ale asi tak 3.Když ji chytnu levým tlačítkem tak ji vytáhnu klidně do půlobrazovky nebo zas schovám,ale jak ji dát zpátky zas na ten 1cm?
.Jo a ikony v pravém rohu jsou nad sebou a chci je zas vodorovně
.
No všechno je tam jak má být,to jsem blázen,opravdu na ten 1 cm ani náhodou ,nebo možná je to tím že ty ikony jsou nad sebou proto to nejde?Ale jak je zas dát vodorovně...momentík,zkusím...
není to ono?
doplněno 23.07.10 20:50:tak se mně to podařilo jako dětem, ale taky to nemohu vrátit.Sakra to je den
Nemůžu si pomoct, já lištu zvětším jak chci a prostým tažením za okraj ji zase zmenším na původní velikost, viz screeny
Musí to jít, to přece není možné a jak jsem četla o kousek dál, zobrazení data s tím nemá co dělat. Mívala jsem datum i přes různé clock programy a s lištou jsem si mohla dělat co jsem potřebovala
No to je sice hezké, ale nevím jak jsem to vrátila do toho 1cm.Teď to zkouším znovu a zase to mám jako knopka.Ach jo
Ano,přesně tak.Jenže já neumím ty screeny .Prostě záhada,zatím se tady v tom hrabu,zkusím jak radí Mařenka...
knopka tak teď jsem to zkoušela 2x jde mi to, tam i zpět.
Podívej se jestli nemáš zaškrtnuté snadné puštění(pravé myšítko na té liště).Jestli ano, tak to odfajfuj pryč.
A potom dvojšipkou sjedeš níž a je to.
Knopko, screen. Na klávesnici se zmáčkne PrtSc, pak se otevře program malování a tam se udělá jenom Ctrl V. Nezapomeň uložit jako Jpeg.
Tahle funkce nemá vliv na ty ikony,ale na okna které jsou momentálně otevřené (např. internetový prohlížeč,složka)
knopka na screen je výborný a lehký program: slunecnice.cz/...
Zdarma a v češtině.
doplněno 23.07.10 21:51:Není zač
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.