Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na lištu?

Od: knopka* odpovědí: 35 změna:

Ahojky,dětičky si zas pohráli s myší *andel*,dole na monitoru je lišta s nabídkou start v levém rohu a hodinama a dalšíma ikonama v levém.Najednou ta lišta není 1cm ale asi tak 3.Když ji chytnu levým tlačítkem tak ji vytáhnu klidně do půlobrazovky nebo zas schovám,ale jak ji dát zpátky zas na ten 1cm?*modla*.Jo a ikony v pravém rohu jsou nad sebou a chci je zas vodorovně *nevi*.

35 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Klikněte pravým na lištu, a dejte vlastnosti, tam by to mělo být.

krulis*
hodnocení

0x

Když jde vytáhnout tak se musí jít dát i zmenšit,opravdu to nejde posunout dolů až na ten 1cm?

knopka*
hodnocení

No právě že ne,bud do půlky monitoru nebo uplně schovat,zkusím si pohrát...

sondaw*
hodnocení

0x

Stejně tak, jak ji vytáhneš nahoru, tak ji přece stáhneš na ten 1 cm a potom panel zamkni

hanher*
hodnocení

0x

Mělo by to být nastavené nějak takto:

Jak na lištu?
sondaw*

No nemusí, já tam mám třeba Snadné spuštění:)

knopka*
hodnocení

No všechno je tam jak má být,to jsem blázen,opravdu na ten 1 cm ani náhodou *ee*,nebo možná je to tím že ty ikony jsou nad sebou proto to nejde?Ale jak je zas dát vodorovně...momentík,zkusím...

sondaw*

Mohl bys dát sem screen?

pepane*

není to ono?

doplněno 23.07.10 20:50:

*smich*tak se mně to podařilo jako dětem, ale taky to nemohu vrátit.Sakra to je den*zed*

Jak na lištu? #2
knopka*
hodnocení

Jo jo to je ono *palec*!

sondaw*

Nemůžu si pomoct, já lištu zvětším jak chci a prostým tažením za okraj ji zase zmenším na původní velikost, viz screeny

Jak na lištu? #3
sondaw*

A zmenším na původní:

Jak na lištu? #4
krulis*

Sondaw,ja s tím taky nemám problém *nevi*

pepane*

Sondaw mně to jako tobě taky nejde a snad nikdy nešlo.

sondaw*

Musí to jít, to přece není možné a jak jsem četla o kousek dál, zobrazení data s tím nemá co dělat. Mívala jsem datum i přes různé clock programy a s lištou jsem si mohla dělat co jsem potřebovala

marenka*

Klik pravým na panelu a zobrazit okna vedle sebe. ;)

pepane*

Merenko to nejde.

doplněno 23.07.10 20:47:

Marenko promiň za paskvil jména*hi*

knopka*
hodnocení

Mařenko už jsem zkoušela a tyhle příkazy jsou šedivým písmenem a nejdou naklikat...

pepane*

A má být takto?

Jak na lištu? #5
sondaw*

No vidíš, to je přece ono a pak, že to nejde;)

pepane*

No to je sice hezké, ale nevím jak jsem to vrátila do toho 1cm.Teď to zkouším znovu a zase to mám jako knopka.Ach jo*uf*

knopka*
hodnocení

Ano,přesně tak.Jenže já neumím ty screeny *ee* .Prostě záhada,zatím se tady v tom hrabu,zkusím jak radí Mařenka...

pepane*

knopka tak teď jsem to zkoušela 2x jde mi to, tam i zpět.*ua*

Podívej se jestli nemáš zaškrtnuté snadné puštění(pravé myšítko na té liště).Jestli ano, tak to odfajfuj pryč.

*haha*A potom dvojšipkou sjedeš níž a je to.*ua*

knopka*
23.07.10 21:25
hodnocení

Bingo! *ua*

sondaw*

No sláva, máš bodík:)

pepane*

Sondaw,ale dalo to práce.*uf**haha*

*placni*díky

marenka*

Knopko, screen. Na klávesnici se zmáčkne PrtSc, pak se otevře program malování a tam se udělá jenom Ctrl V. Nezapomeň uložit jako Jpeg.

knopka*
hodnocení

Mařenko pomalu pomalu na mně jo *smich*!Ten program se otevře automaticky?

marenka*

Nee. Ten si otevřu extra.

knopka*
hodnocení

Tak to je u mně nadlouho *smich*,to musím zkusit jindy *palec*.

marenka*

Zkus zobrazit datum a čas jinak ;)

krulis*

Tahle funkce nemá vliv na ty ikony,ale na okna které jsou momentálně otevřené (např. internetový prohlížeč,složka)

pepane*

;)knopka na screen je výborný a lehký program: slunecnice.cz/...

Zdarma a v češtině.

doplněno 23.07.10 21:51:

Není zač *placni*

knopka*
23.07.10 21:48
hodnocení

Děkuju! :)

knopka*
hodnocení

Každopádně všem moc děkuju,ty dětičky jsou tak rychlí že v mžiku tam naklikají všechno možné *modla*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]