Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem se spustenim stahovanych aplikaci.

Od: kubiktomik odpovědí: 2 změna:

Pripojil jsem se pres bratruv router a funguje mi normalne internet. Kdyz stahnu soubor... napr. film, tak mi to pise ze film nemuzu otevrit. Nebo kdyz stahnu rarovy soubor tak se mi v kazdem objevi neocekavany konec archivu, nebo poskozeny archiv. Myslite ze je problem v nastaveni site u bratrova pocitace?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlustoprd*
hodnocení

0x

Potrebujes program na otevreni souboru treba win rar ktery si stim poradi.

jirbar*

Myslím, že WinRar má když mu to hlásí špatný archiv.

Takže buď špatný soubor na internetu, nebo chyba při stahování, nebo málo místa na HDD kam se soubor ukládá a on se neuloží celý. Nevím proč, ale pokud ukládám na "C" kde si také v TMPInternet "odkládá", tak na "C" potřebuji alespoň 3x více místa než je velikost souboru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]