Nejste přihlášen/a.
Prosím o pomoc - jednotka SONY DVD RW DW-D23A je schopna přečist a přehrát ( vypálit ) pouze disk DVD. Přestala mi přehrát zvukové CD ani přečíst disk CD-ROM. Co sní je? Dá se nějak opravit a jak?
Děkuji za radu.
9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
Myslim si že firmware asi zbořený nebude,zvláště pokud to nastávalo postupně (ale jestli chceš tak leda zaktualizovat firmware), nicméně podle mě jde do háje- leda rozebrat a vyčistit,pak chvilku zase pujde ![*smich* *smich*]()
Firmware- software v mechanice. zadej na seznamu nebo google.com aktualizace firmware a typ tvé mechaniky...nicméně já bych ji spíše vyčistil,zvlášť pokud je starší...jo a pokud je v záruce tak nejdříve reklamace ![*smich* *smich*]()
laden*
0x
CD, DVD mechaniky mají životnost v dnešní době cca 2 roky.když ji mas koupenou s 2 roky zarukou tak je to docela super, bo když se ti začne objevovat nejaká závada do tech dvou let,doneseš na reklamaci a dostanes novou mechaniku.Většinou díky pokroku v technice již tvůj model mít nebudou tak ti dají novější a zas opet 2 roky zaruka
tak že docela super jednoduché řešení.
Jinak jak jsem tu u jednoho problému s mechanikou již psal tak jestli je po zaruce tak rozebrat,fouknout,složit.Jeslti se rozjede super,jestli ne tak při dnešních cenách mechanik je smešné se to pokoušet opravovat!
Jeste jedna rada: motorky z CD mechanik používají letečtí modelaři do letadel![:) :)]()
Jinak jak jsem tu u jednoho problému s mechanikou již psal tak jestli je po zaruce tak rozebrat,fouknout,složit.Jeslti se rozjede super,jestli ne tak při dnešních cenách mechanik je smešné se to pokoušet opravovat!
Jeste jedna rada: motorky z CD mechanik používají letečtí modelaři do letadel
laden*
jeste jsem zapome lna možnosdt upgrade Firmware.
jeste odpověď co je to Firmare:
Firmware je ovládací software instalovaný v pameti daného zařízení aby se zařízení dalo ovladat.
teda alespon tak stručná odpoved![:) :)]()
jeste odpověď co je to Firmare:
Firmware je ovládací software instalovaný v pameti daného zařízení aby se zařízení dalo ovladat.
teda alespon tak stručná odpoved
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]