Nejste přihlášen/a.
PC chce po mě při každém stahování pošty přes outlok expres zadat heslo i když zatrhnu políčko pamatovat si heslo. U jiných programů a stránek s heslem funguje automatické zadávání už. jmen a hesel normálně - automaticky jak to mám nastaveno. Nevíte někdo kde je chyba? Díky za rady.
To vše mám, a při znovu otevření karty tam není ani zaškrtlé políčko pamatovat si heslo, ani vyplněné heslo, nějak se to ztrácí samo , tak nevím kde je chyba.
Taková blbost,ale nezavíráte tu kartu tlačítkem "OK"? Musíte dát použít, jinak se to nastavení neuloží.
Pavko, nesouhlasím!, "Použít" znamená uložit a pokračovat v další editaci, "OK" znamená ULOŽIT a ukončit editaci, bez uložení lze pouze přes "storno"! Aspoň v mých XP...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.