Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

PC si nepamatuje heslo outlok expres

Od: vadas* odpovědí: 5 změna:

PC chce po mě při každém stahování pošty přes outlok expres zadat heslo i když zatrhnu políčko pamatovat si heslo. U jiných programů a stránek s heslem funguje automatické zadávání už. jmen a hesel normálně - automaticky jak to mám nastaveno. Nevíte někdo kde je chyba? Díky za rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavka76*
hodnocení

2x

Musíte zaškrtnout "Pamatovat Heslo" u příchozího i odchozího serveru.

PC si nepamatuje heslo outlok expres

orai
hodnocení

0x

podívej se pořádně na pop3 a smtp zda je máš nastavené dobře..

ještě je potřeba zaškrtnout dole server požaduje ověření (v nastavení účtu)

vadas*
hodnocení

0x

To vše mám, a při znovu otevření karty tam není ani zaškrtlé políčko pamatovat si heslo, ani vyplněné heslo, nějak se to ztrácí samo :( , tak nevím kde je chyba.

pavka76*

Taková blbost,ale nezavíráte tu kartu tlačítkem "OK"? Musíte dát použít, jinak se to nastavení neuloží. *nevi*

hop®

Pavko, nesouhlasím!, "Použít" znamená uložit a pokračovat v další editaci, "OK" znamená ULOŽIT a ukončit editaci, bez uložení lze pouze přes "storno"! Aspoň v mých XP...*hej*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]