Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč už nejde stahovat z Youtube

Od: vicfull1 odpovědí: 16 změna:

Zdar. Chci se zeptat proč už nejde stahovat z Youtube přes nějaký program. Asi před 3 dnama jsem stáhl písničku a teď už to nejde. Taky jsem si všiml, že změnili logo youtube.. Prosím pište odpovědi

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ähoy,

jestli nahodou ten program co si mel nebyl na 3 dny*nevi*

vicfull1
hodnocení

Ne neni měl jsem ho roky v počítači a když jsem něco potřeboval tak jsem si stáhl.. Tak prosím ještě poraďte...

barcis

jo to už sem mi taky stalo,tak sem si ho stáhla znovu a pak mi to už šlo

kaysersose
hodnocení

0x

Tak si stáhni program free rapid downloader, ten je naprosto perfektní na jakýkoliv stahování.

hele kaysersose

co tam zadavas za odkaz? nikdy me to nenapadlo stahnout s frd, ale ted jsem to hned prubnul a pise mi ze nelze najit pozadovany obsah stranky

kaysersose

Nastartuji FRD, v prohlížeči najedu na stránku, kterou chci stáhnout, (např.

Někdy FRD si sám přidá adresu a vy akorát zadáte start. Když si FRD adresu sám nepřidá, tak najedu v prohlížeči do adresního řádku, adresu zkopíruji a vložím do FRD - Přidej URL - a už to jede.

vicfull1
hodnocení

Ani ten nejde..

sondaw*

A doplněk FF Video DownloadHelper?

vicfull1
hodnocení

nn. prostě to nenajde obsah stránky..

kaysersose

Tak to bude problém jinde. Zkuste se třeba připojit k netu, to by mohlo pomoct. ;)

karelxii*
hodnocení

0x

Zdravím ,mě to jde stahovat normálně.Jakým programem stahujete?"Nějaký program " je dost široký pojem! *zed*Já stahuji Replay Media Catcher a maká to bez problému!K.*palec*

vicfull1
hodnocení

A zkoušel si to dneska?

karelxii*

vicfull1...Pokud je to dotaz na mne..tak JSEM ho zkoušel a jde!*palec*

vicfull1
hodnocení

a mas na ten program code? potřebuju ho abych to aktivoval.
vicfull1
hodnocení

a mas na ten program code? potřebuju ho abych to aktivoval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]