Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovní notebook

Od: mahak odpovědí: 8 změna:

Můžete mi dát tip na pracovní notebook s následujícími požadavky?
- pro obchodního ředitele
- 15"
- kvalitní displej s velkým rozlišením
- cca 500GB HDD
- né příliš těžký
- bude i často cestovat
- 20-30 tis. kč
V podstatě nemá žádné speciální požadavky až na dobrý displej. Zajímaly by mě konkrétní modely, které byste doporučili?
Díky

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raduz*
hodnocení

0x

Spokojenost s Dellem serie XPS

jolinar*
hodnocení

0x

alza.cz/... já mám pracovní tento :)

sasdax*
hodnocení

0x

No Pavilion je sice pěkný, ale pro obchodního ředitele už s ohledem na to, že s ním bude hodně cestovat, bych vybíral něco hodně odolného. Pavilióny jsou pěkné na pohled, ale každý škrábanec bolí u srdce. Já bych vybíral IBM, Lenovo. Cenové rozpětí je hodně slušné, takže určitě něco vyberete.

Jinak bych vybíral s numerickou klávesnicí a dlouhou výdrží na baterii!

Ale já mám rád HP :) Co vy na něj? Podle mě splňuje zadané parametry. Jen nemám zkušenosti. Ale mám zkušenosti s reklamací HP při poruše a musím říct že reklamace, zaslání notebooku do Polska na opravu (přijel si pro něj kurýr), oprava a návrat ke mě jim trval plných sedm dní (pět pracovních).

hpmarket.cz/...

jolinar*

Já to brala podle sebe. Cestuju s ním každý den, do práce, domů, na chatu, občas do školy :) Pravdou je, že ten škrábanec by mě mooc bolel. Ale dávám si pozor a pěkně ho dávám do tašky a do auta :)

Jinak já jsem s HP moc spokojená. Jinak ten NTB co jste vybral je fajn *palec* Koukala jsem na něj, jsou si docela podobný :)

sasdax*

Taky s ním cestuju. Mám HP Pavilion DV5-1199ec alza.cz/... :)

jolinar*

Taky krasavec :)

hodnocení

0x

U pracovního notebooku bych řešil především servis a záruku, protože se jedná o pracovní nástroj a pokud bude notebook v reklamaci, utíkají vám peníze a zakázky. Z toho pohledu přichází v úvahu jedině Dell. Kvalitou už to není, co bývalo, ale servis je pořád nad ostatním. Zrovna včera jsem reklamoval klávesnici u téměř tříletého stroje. Dnes mám novou.

Yeah..u dellu se da dokonce priplatit zaruka na delsi cas a jestli to jeste funguje tak i sluzba kdy vam to snad spravi do 24 hodin, nebo minimalne zjistit zavadu a snad bude dil na sklade...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]