Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování filmů a dobíjení kreditu Hell Spy

Od: kikoreta* odpovědí: 4 změna:

Stahovala jsem na stránkách Hell Spy a chtěla jsem si dobýt kredit.Nejlépe Sms,poslala jsem sms v požadovaném tvaru,ale přišla mi sms Cituju: Nejste nastaveny jako uživatel služby. A já nevím jak dál*bum*Na jiných stránkách jsem doposud nestahovala.a nemám s tím zatím moc zkušeností.*smich*Prosím,pokud někdo bude vědět,jak dál,napište.Děkuju moc,Jinak hezké léto

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Neměla by nejdřív proběhnout REGISTRACE a potom po obdržení potvrzení na email se přihlásit.

moji
hodnocení

0x

Jsou 3 možnosti:

1) nejste tam vůbec registrovaný

2) registrovaný jste, ale sms jste poslal špatně

3) jste registrovaný, sms jste poslal dobře, ale číslo mobilu, ze kterého byla odeslána je jiné než číslo, které jste si uvedla k Vašemu účtu.

Pokud mohu radit, tak kašlete na dobíjení kreditu - teď o prázdninách mají akci: co 1 den to možnost stáhnout 1 libovolný soubor zdarma.

kikoreta*
hodnocení

Děkuju moc;)

nexus
hodnocení

0x

Skús sa najprv zaregistrovať , a potom ťi to hádam pôjde :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]