Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mam notebook Toshiba M515 / Windows 7 a po vcerejsim update jsem se nedostal do systemu. Administratorske heslo na prihlaseni do systemu nebylo nastaveno,jen ctecka otisku prstu byla aktivovana,bohuzel ctecka nefungovala,nabizelo to jen zadani hesla pro prihlaseni do systemu. Az po 20 restartu se chytla ctecka a dostal jsem se dovnitr. V systemu jsem ihned zkontroloval hesla,nebylo tam nastaveno nic. Zkusil jsem tedy jedno nastavit abych system otestoval prip.aby se to neopakovalo a ja mel i to zatracene heslo v budoucnu k dispozici. Po dalsim vyzadanem restartu se nemohu dostat ani do systemu,ani do Biosu pro prip. zmenu hesla. To cerstve nastavene heslo pro pristup k Biosu a administratorske heslo vyzadovane pri spusteni PC jeste pred nabootovanim zkratka nefunguje.
Poradite nekdo co s tim v tomhle konkretnim pripade? Jsem z toho na prasky. Jsem toho casu v cizine,takze bez sance na servis.
Diky moc za odpoved.
Patrik
Heslo by mělo byt v pořádku. Přokontroluj při zadávání stisknuty Shift, CapsLock, NumLock, rozložení klávesnice (US/CZ) ...
PS: I v cizině je servis
Ahoj spider,
to jsem zkousel mockrat,mam tu 4 jazyky, cestina,nemcina,anglictina,cinstina...Jsem nyni v Cine a servis tu je,jasne. Ale zkousim to nejdrive touto cestou,se servisem to tady nebude sranda. Myslim ze to heslo je urcite spravne,muze to byt vsechno tim updatem?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.