Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Firefox spuštěn, ale neodpovídá

Od: pepane* odpovědí: 27 změna:

Hezký večer,

počítač mi stále hlásí dokola, že je aplikace Firefox spuštěna, ale neodpovídá.

*nevi*Přitom nic neběží.

Dělá to jak u starých verzí, tak i nové verze Firefoxu.Nic nového jsem neinstalovala ani havěť se neobjevila.

Windows XP.

Nevíte, prosím, kde je chyba?

Firefox spuštěn, ale neodpovídá

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Dejte si v menu Firefoxu nápovědu, a tam máte položku zjistit aktualizace.

Sama si jí tam můžete stáhnout.

vosikac*
hodnocení

0x

*jasne*Co zkusit kliknout na hlavní panel pravým myšítkem - spustit správce úloh - aplikace.Není spuštěn na pozadí?

pepane*
hodnocení

Ano je.Když ho ukončím, tak to funguje.Ale přeci to tímto způsobem nebudu dělat pořád?*nevi*

*zed*Dříve to nedělalo.

marenka*

Pepane, s novou aktualizací FF jsem narážela na jeden problém za druhým. Na domácím noťásku, v práci se FF chová zatím normálně. Doma jsem přešla na Google Chrome a mám klid. Je rychlý, přehledný a jsem maximálně spokojená. Velikánské plus u Chroma vidím v tom, že mi automaticky překládá všechny stránky z Aj do Čj, kolikrát ani nezpozoruju, že jsem na cizích stránkách.

sondaw*

S novým FF 3.6 nemám nejmenší problém, to co popisuješ mi udělal FF asi 2x (předešlá i tahle verze), když jsem spustila samostatně třeba Divoké kmeny, které mám vytažené ikonou extra, ukončila jsem je a současně spustila klasicky FF. Někde se to asi koplo, stačilo chvíli počkat a FF naběhl v pořádku

Zkus nahoře v Nástrojích Vymazat důvěrná data (v nové verzi Vymazat nedávnou historii)

pepane*
hodnocení

:DČekala jsem půl dne(to by mělo stačit) a nic.Historie vymazaná a také nic.Stále si to píše svoje.*zed*

Firefox spuštěn, ale neodpovídá #2

hodnocení

0x

Totalni odinstalace, smazani z tempomary files nebo jak ze se jmenovalo a zkusit vse odznova...u FF se tohle vetsinou deje vinou nejakeho zpraseneho doplnku, co jsem komu daval do kupy a nepreockoval ho na operu proste prisel o nejaky plugin..taky jsem zjistil ze nektere pluginy koliduji mezi sebou a nasledne zpusobi pad...

sondaw*

Může to být klidně nějakým doplňkem, jak píše kolega, spusť tedy FF v safe mode: Start>Všechny programy>Mozilla Firefox>Nouzový režim(Safe Mode)

FF se ti spustí bez doplňků a rozšíření, pokud bude všechno Ok, spusť FF normálně, zakaž (neodinstalovávej, jen zakaž) všechny doplňky a postupně je po jednom povol a dávej pozor, který ti to udělá, ten potom budeš muset asi odinstalovat

pepane*
hodnocení

*ee*jdu to zkusit *modla*

pepane*
hodnocení

;)Nepomohlo.Kecá si to stále svoje.

marenka*

Pepánku a jakou máš přesně verzi FF?

sondaw*

Tak to přeinstaluj na nižší verzi, která byla v pořádku, já jsem třeba vůbec nemohla mít v PC žádnou verzi 3.5, až od poslední verze to zase chodí jak má

pepane*
hodnocení

Mám 3,6 dřív to nedělalo.A nižší jsem taky zkoušela a opět nic.Opět moje záhady.:D

sondaw*

No pokud si vzpomínám, tak u předchozí verze to chodilo v pořádku a jistě máš zálohu v MozBackup, není nic jednoduššího, než přejít zpět na nižší verzi a obnovit ze zálohy fungující FF. Zkus co to udělá

pepane*
hodnocení

:DSamozřejmně, že mám zálohu.Jak jinak.;)

*zed*Obnova ze zálohy mně nenapadla.*pusa*Díky vyzkouším.

marenka*

Co zkusit tohle? software.seznam.cz/...

sondaw*

No nevím, vždycky je lepší stahovat vše z domovské stránky, když už pro nic, tak je tam větší záruka, že jsou programy (myslím ted obecně) bez havěti. Co se tohoto FF týká, já bych ho nebrala, zase je tam nacpaná, jako všude od Seznamu, ta jejich lištička, další možné zadělání na nějaký problém

marenka*

Díky Sondaw *placni* To je dobře, že jste se na to podívala, já jenom hledám možnosti. ;) Jinak mě se před chvilinkou FF aktualizoval, tak jestli něco nepřijde i pepánkovi. *pivo*

sondaw*

Zkusila bych to, jak jsem popsala výše a obnovila ze zálohy, kdy to fungovalo. Já jsem jela dobu na verzi 3.0.18 a 19, kdy již dávno byla verze 3.5 a v ničem mne to neomezovalo. Ted jsem zkusila verzi 3.6 a kdyby mi opět nefungovalo kopírování z adresního řádku, klidně bych se znovu vrátila ke staré, která byla funkční

pepane*
hodnocení

Sondaw tak ta záloha chvíli šlapala a už nyní také zlobí.*nevi*

sondaw*

Na jaké verzi FF zlobí i ta záloha? Tak FF jen nepřeinstalovávej, ale komplet odinstaluj s vyčištěním PC i registru a po restartu znovu nainstaluj. Ze zálohy si potom obnovíš záložky

pepane*
hodnocení

Zlobí 3.6.3 a 3.6.7.

Teď jsem zkusila starou verzi 3.0.8 tam to blbne také navíc je v angličtině.Tak jsem se jí chtěla zbavit, ale nejde to.A obnova ze zálohy nejde.

sondaw*

Ukonči ve správci úloh, jestli je spuštěný a odinstaluj s Revo Uninstaller, nejlépe v nouzovém režimu

pepane*
hodnocení

*uf*Hotovo a co dál?Jakou verzi mám zkusit?*nevi*

hanher*
pepane*
hodnocení

Marenko děkuji, ale nepřišlo.Asi na mně zapomněli.:D

alf*

zkusím až bude čas. Dělá mi to na jednom počítač a jen na jednoho uživatele, zajímavé. Už asi půl roku. Stačí odkliknout a jede dál.

A dělá to i ihned po zapnutí a FF jisto jistě neběží. A z doplňků tam snad krom sage není nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]