Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook Express

Od: bruno* odpovědí: 3 změna:
Změnil jsem poskytovatele internetu pop3 i smtp jsem změnil na současného poskytovatele,ale můžu jen odesílat a vůbec mi nejde přijímat.Nevíte co ještě změnit?Díky.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

doplnit odpověď
hodnocení

0x
Jo je to úplněprosté...smtp musíš mít na současného poskytovatele (pokud nemáš email na seznam.cz nebo podobně) ale pop3 je pro příjem pošty a ten musí zůstat tak jak jsi to měl, moc jsi to překombinoval :)
bruno*
hodnocení

Přijímat mi to už jde,ale zase to nejde odesílat tak fakt nevím.Mám quick.
řikám smtp podle poskytovatele a pop3 podle mailu. U tebe tedy pop3.quick.cz a smtp."poskytovatel připojení".cz a u smtp asi zaškrtnout server odchozí pošty požaduje ověření,to musíš vyzkoušet *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]