Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyndat klávesnici z notebooku

Od: dapis* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

mám notebook Compaq Presario 2200 už 6 let a přiznávám, že ještě nebyl v servisu. Nikdy jsem s ním neměl problém, jen v poslední době hned po zapnutí se ozve krátké zabzučení, jakoby se roztočil větrák a asi tak po 2-3 sekundách to přestane, vše normálně naběhne a až na větší zahřívání je vše o.k.. Ale napadlo mě, že bych ho aspoň zbavil prachu, ale ještě jsem ho nerozebíral tak bych se chtěl poradit. Za radu či návod předem děkuji.

David

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Vzhledem k tomu, že svůj NB (značka FSC) používám jako opravdu "pracovní" a dělam stavení profese, otázku čištění jsem nucen řešit přibližně jednou měsíčně. Používám kompresor, stlačeným vzduchem foukám do všech možných otvorů tam a zpět, dokud z toho leze prach. Veříte, že když fouknu do USB portu, vyběhne prach z otevřené DVD jednotky (pozor na laser), a když fouknu do klávesnice, vyběhnou oblaka prachu z mřížky nasávání k ventilátorku? Neberte ale raději tuto radu jako stoprocentní doporučení, ten můj NB je asi extrémně odolný, jinak už by mi při mém zacházení a používání dávno odešel do "věčných lovišť". ;)

krulis*

Tak tak,větráky profouknout stlačeným vzduchem,být Váma bych se do rozebíráni zatím nepouštěl:)

hop®

Pochopil jsem to jako odpověď na mou reakci, NB jsem měl už do šroubku rozebraný, ale nebudu to dělat kvůli čištění. Pokud to měla být odpověď pro tazatele, tak souhlasím! ;)

krulis*

Hope, pro tazatele*jasne*

hop®

Já vím, vůbec jsi nebyl první, Tvůj překlep byla ta poslední kapka, pak už jsem se musel "vylejt" poradte.cz/...:)

krulis*

Omlouvám se,příště si dám pozor.

hop®

Jojo, kdyby takových bylo víc...;)

Omluva se přijímá, nicméně nebyla nutná, občas je tu v těch odpovědích daleko větší bo*del... *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]