Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dá se k PC nějak získat bluetooth

Od: indigo odpovědí: 8 změna:

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli je možné k PC nějakým způsobem připojit bluetooth, ikdyž v základní balení tak jak jsem Pc koupil, tak bluetooth nebyl.

Myslím tím jestli se nedá třeba stáhnout apod...

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jdukolem
hodnocení

0x

Dá se dokoupit adapter do USB.

hop®
hodnocení

0x

Bluetoth je hardware, ten nelze stáhnout z internetu. Ale adaptér lze koupit třeba s konektorem USB například ZDE...

doplněno 11.01.13 15:55:

Ohneta: nene, Ty mně, já byl dřív :-P*smich*

ohneta*
hodnocení

0x

Bluetoth není program *zed*. Musíš si ho dokoupit, třeba zde

doplněno 11.01.13 15:51:

Hope, ty mě špehuješ *bum**smich*

mowla*
hodnocení

0x

Stáhnout se nedá - je potřeba hardware...

Ale lze snadno dokoupit v USB provedení (vypadá jako flashka), ovladače jsou obvykle součástí balení (a nebo se,případně, dají stáhnout)...

doplněno 11.01.13 15:57:

To Diesel: Já ani odkaz nehledal - a stejně mne předběhli, kluci šikovní...

*smich*

hodnocení

0x

pocitace.aukro.cz/...

nebo zde : alza.cz/...

Jinak bez "čidla"které bude brát signál to nejde!

doplněno 11.01.13 15:53:

Do pr...než jsem napezl tak jste mne předběhli!

hodnocení

0x

BT "šušeň" co se zastrkuje do USB stojí tak do stovky. Ovladače jsou zpravidla již v systému (aspoň u mě to fungovalo hned po zastrčení).

hop®

Ovladače mohou být v systému, ovšem SW k připojení zařízení, k přenosu souborů apod. bývá někdy specifický a je nutná instalace - můj případ..

On taky moná není systém jako systém :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]