Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém počítače

Od: dakare* odpovědí: 3 změna:
Prosím o pomoc. V mém počítači mi nejde se přihlásit na internet. Hláška:Soubor WINMM.DLL je propojen na chybějící export NTDLL.RtIDELETERescource.
Pokud jsem na jiném počítači, tak mi vše dunguje. Děkuji za radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

los*
hodnocení

0x

Vůbec netuším co je to za chybovou hlášku, ale zkuste stáhnout a nainstalovat jiný prohlížeč.. například Firefox, nebo Google Chrome.

dakare*
hodnocení

Děkuji za radu.
Pokusila jsem se nainstalovat Mozilla Firefox, ale nejde nic ani stahovat, špatně se otevírá i Internet explorer. Možná je chyba jenom v mém počítači, ne v internetu, ale má to hlášky,že internet provedl neplatnou operaci a bude vymazán.
Už jsem z toho jelen a za chvíli se z toho picnu a vezmu tu bedýnku a půjde z okna ):
marenka*

Zkuste nějaký online scanner na viry ;) Nějak se mi to nezdá. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]