Ahoj, můžete mi poradit dobrý editor na obrázky a fotky? Nepotřebuji nic složitého, používám MS Photo editor, ale chybí mi u něj 2 funkce: jednoduché ořezávání obrázků přetažením okraje a otáčení o míň než 90 stupňů. Díky za rady
Freewareový ekvivalent Photoshopu je Gimp. Původně byl programován pro Linux, ale už dloho je portován i na Windows. Oproti ostatním oplikacím má trochu nestandardní ovládání. www.gimp.cz.
I já používám Adobe Photoshop 7.0 CE a jsem s ním velmi spokojen - jeho ovládání mi přijde jednoduché (soudím dle toho, že jej zvládám i já, ačkoliv se s počítači moc nekamárádím). Navíc se mi velice líbí možnost zrestaurování i těžce poškozených desítky let starých fotografií...
Zdravím, já používám Zoner Photo Studio 8 a jsem s ním náramně spokojen. Je kompletně v češtině, jelikož výrobcem je Brněnská firma ZONER. Takže vřele doporučuji.
Ještě se vracím k měsíc staré otázce. Dnes jsem měl možnost zkusit práci s programem Corel Paint Shop Pro X a musím přiznat, že mne překvapil. A navíc je komplet v češtině... Pokud jste nepodnikl úspěšnou akci, zkuste toto. Zdravím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.