Nejste přihlášen/a.
Ahoj, můžete mi poradit dobrý editor na obrázky a fotky? Nepotřebuji nic složitého, používám MS Photo editor, ale chybí mi u něj 2 funkce: jednoduché ořezávání obrázků přetažením okraje a otáčení o míň než 90 stupňů. Díky za rady
10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
pavel2*
Zkouším ten Adobe Photoshop, ale mám ho jen anglicky a nemůžu k němu najít češtinu. Nevíte o nějaké? Díky
pavel2*
Tady je můj e-mail: uziv1@seznam.cz. Mám verzi Adobe Photoshop 7.0.1 Tryout, tak to vyzkouším. Díky
mary*
0x
Zdravím, já používám Zoner Photo Studio 8 a jsem s ním náramně spokojen. Je kompletně v češtině, jelikož výrobcem je Brněnská firma ZONER. Takže vřele doporučuji.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]