Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Editor fotek

Od: pavel2* odpovědí: 10 změna:
Ahoj, můžete mi poradit dobrý editor na obrázky a fotky? Nepotřebuji nic složitého, používám MS Photo editor, ale chybí mi u něj 2 funkce: jednoduché ořezávání obrázků přetažením okraje a otáčení o míň než 90 stupňů. Díky za rady

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

Já používám Adobe Photoshop 7.0 CE a jsem s ním spokojen.

Hezký den.

pavel2*
hodnocení

Zkouším ten Adobe Photoshop, ale mám ho jen anglicky a nemůžu k němu najít češtinu. Nevíte o nějaké? Díky
tesyk*
Řešení by bylo, jaký máte email?
pavel2*
hodnocení

Tady je můj e-mail: uziv1@seznam.cz. Mám verzi Adobe Photoshop 7.0.1 Tryout, tak to vyzkouším. Díky

hodnocení

0x
To by měl umět ACdsee některé vyšší verze- asi šestka, nebo co třebas irfanview- je zdarma a myslim si že by to uměl taky

hodnocení

0x
Freewareový ekvivalent Photoshopu je Gimp. Původně byl programován pro Linux, ale už dloho je portován i na Windows. Oproti ostatním oplikacím má trochu nestandardní ovládání. www.gimp.cz.

hodnocení

0x
I já používám Adobe Photoshop 7.0 CE a jsem s ním velmi spokojen - jeho ovládání mi přijde jednoduché (soudím dle toho, že jej zvládám i já, ačkoliv se s počítači moc nekamárádím). Navíc se mi velice líbí možnost zrestaurování i těžce poškozených desítky let starých fotografií...

mary*
hodnocení

0x
Zdravím, já používám Zoner Photo Studio 8 a jsem s ním náramně spokojen. Je kompletně v češtině, jelikož výrobcem je Brněnská firma ZONER. Takže vřele doporučuji.
Ano, je jednodušší na ovládání (Zoner Photo Studio 8), ale zdaleka neposkytuje takové možnosti jako již zmíněný Adobe Photoshop 7.0.CE*stop*:)

hodnocení

0x
Ještě se vracím k měsíc staré otázce. Dnes jsem měl možnost zkusit práci s programem Corel Paint Shop Pro X a musím přiznat, že mne překvapil. A navíc je komplet v češtině... Pokud jste nepodnikl úspěšnou akci, zkuste toto. Zdravím.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]