Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zasunout ani vysunout DVD mechanika

Od: huf* odpovědí: 5 změna:

Prosím o radu chtěl jsem vložit do PC disk ale dvd mechanika se mi zasekla. Nejde ven ani dovnitř jen po stisknutí cuplíku na vyjíždění malinko cukne. Už jsem zkoušel cokoli. Restart,vypnutí ze zásuvky a pořád nic. Poradí mi někdo prosím co s tím? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepane*
hodnocení

1x

;)Mně pomohla(také po dotazu) narovnaná kanc.sponka.Vedle dvířek je takový malinkatý otvor, tam jsem:D "zaštrachala" a funguje.

kukin*

Mám podobnou zkušenost s mechanikou AOPN kdy jsem disk vyndal pomocí sponky,ale vysunutí pomocí ovládání vázne.I když vložím popsaným způsobem CD nehraje.Důvodem je prý nějaké ovládání,které je v mechanice.Poradí nám prosím někdo?

hanher*
hodnocení

0x

Vypadá to na nějakou mechanickou závadu, kterou se určitě nevyplatí opravovat.

V jiném PC jde?

huf*
hodnocení

jAK TO MYSLÍTE V jiném počítači? To je součástí mého počítače a nejdou mi tam zasunout disky. Ručně černý podstavec na disky aspon vyháthl ručně a vyndal zaseklé CD a ted to nejde zasunout do počítače ani prázdné. A dírku na sponku žádnou nemohu najít.

mkat*
hodnocení

0x

Tam moze byt viac chyb ,vadny motorcek na vysuvanie mechaniky,Niektora cast prevodov vydrata zlomena prasknuta a moze byt vadne IO pre ridenie motorcekov,vadny procesor a mnoho dalsich veci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]