Nejste přihlášen/a.
Když hraju cod4 tak se mi po 5-6 minutách vypne celej notebook prostě komplet jako kdyby došla baterka žádný upozornění nic...mám notebook acer aspire 5542g kdyby byl nahodou problém v tom že mám noťas. Není něco,nevím co, na to aby se to nestávalo? třeba jestli není zapotřeý něco stahnout nebo jestli nepomůže reinstalace? díky za odpověď
Když hraješ jedeš na baterku,nebo ho máš v elektřině?Zkus ho zapojit přes adapter do elektřiny ,jestli to bude dělat taky.Ještě bych zkontroloval teploty je možné že se ti noťas přehřívá.
No tak sem to vyzkoušel a ihned po tom co sem zapl cod4 tak mi teplota sla razantne nahoru a pri 80C sem radeji vypl hru...mám si koupit nějakou tu chladící podložku nebo se to da jěště nějak jinak vyřešit?
Ještě zkus profouknout větrák jak píše mirdik,možná to pomůže, 80 stupňů při hraní to není nic neobvyklého.
jo jenze ono to furt stoupalo tak sem to vypl jinak by se to dostalo az na maximum a potom se mi celej notebook vypne
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.