Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání pc při CoD4

Od: enabler* odpovědí: 10 změna:

Když hraju cod4 tak se mi po 5-6 minutách vypne celej notebook prostě komplet jako kdyby došla baterka žádný upozornění nic...mám notebook acer aspire 5542g kdyby byl nahodou problém v tom že mám noťas. Není něco,nevím co, na to aby se to nestávalo? třeba jestli není zapotřeý něco stahnout nebo jestli nepomůže reinstalace? díky za odpověď :)

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirdik
hodnocení

0x

ja mam 5738g a kdyz sem hral GTA 4 na balkone v chorvatsku pode slunecnikem tak se tak zapotil az se vypnul.

Jaky mas W? Jakej procesor? Grafiku?

nepar tam kde ej hodne teplo, zkus profouknout vetrak,

enabler*
hodnocení

mám W7 procesor 2.2 ghz a grafiku ati mobility 512

mirdik
hodnocení

0x

procesor AMD? tipuju, zkus nejakou chladici desku nebo omez pareni tam kde je vedro

krulis*

Když hraješ jedeš na baterku,nebo ho máš v elektřině?Zkus ho zapojit přes adapter do elektřiny ,jestli to bude dělat taky.Ještě bych zkontroloval teploty je možné že se ti noťas přehřívá.

enabler*
hodnocení

když hraju sem na baterce a už se si stahl program speedfan ktery mi hlida teplotu mám 57C a je to zatim ok uidim jak moc se mi zvyší teplota při hraní

enabler*
18.07.10 17:28
hodnocení

jojo AMD

enabler*
hodnocení

No tak sem to vyzkoušel a ihned po tom co sem zapl cod4 tak mi teplota sla razantne nahoru a pri 80C sem radeji vypl hru...mám si koupit nějakou tu chladící podložku nebo se to da jěště nějak jinak vyřešit?

krulis*

Ještě zkus profouknout větrák jak píše mirdik,možná to pomůže, 80 stupňů při hraní to není nic neobvyklého.

enabler*
hodnocení

jo jenze ono to furt stoupalo tak sem to vypl jinak by se to dostalo az na maximum a potom se mi celej notebook vypne

krulis*

Notebook se vypína schválně je to taková jeho "obrana" aby se úplně nepřehřál.Profoukal si ten otvor na větrák?Po 3 minutách hraní že se vypne to se mi zdá nějak brzo,ale holt notebooky nejsou na hraní.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]