Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malá mapka=Velká písmena...Jak?

Od: diva* odpovědí: 3 změna:

Prosím Vás,

Byla mi poslána mapka,a tu si chcu vytisknout.Ale mapka je moc velká a nevlezla by se na papír ,tak jsem ji zmenšila ,ale. zase tam nejdou vidět ty ulice,čísla,apd.(Což potřebuju). Nevíte jak to můžu udělat tak aby mapka byla malá a písmena,čísla...velká?

Děkuju Předem za odpověď :) Diva:D

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

2x

Jedině si mapku otevřít třeba v malování, a čísla si dopsat dle libosti.

Můžete si také zaskočit do tiskárny třeba s USB flashkou, ať Vám to vytisknou na větší papír.

hodnocení

0x

Zkusil bych to udělat přesně tak, jak je to v autoatlase. Vytisknout po částech nezmenšenou...nenosit mapku jako jeden papír, ale třeba jako čtyři. To zase na váhu ani tloušťku proti jednomu tak velký rozdíl není...

doplněno 18.07.10 04:15:

Nebo to konkrétní zajímavé místo zvětšit na celý papír a cestu k němu zmenšenou vložit někam do rohu...

diva*
hodnocení

jo je pravda ze by to bylo taky dobréé na několik dílu vytisknout,ale právě já potřebuju vědět jak to oříznout:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]