Nejste přihlášen/a.
dobrý den chci se zeptat zda existuje nějaká redukce z notebookové cd-rom na usb nebo tak podobně děkuji
Přes níže uvedenou redukci lze na USB zapojit velký hardisk, notebookový paralelní ATA hardisk a totéž v ve verzi serial, což je dnes podstatně běžnější. Tudíž lze připojit i jakoukoliv CD nebo DVD mechaniku, pokud má standartní konektory. Je k ní i napáječ.
Z mechaniky na USB? K čemu? Snad každý notebook má nějaké USB a když dáš CD/DVD do mechaniky, tak se dá to USB využít třeba pro flashdisk.
Právě,že kažej notes mechaniku nemá.
Mohlo by fungovat toto interlink.tsbohemia.cz/... Je potřeba mrknout na ten ide konektor ,někteří výrobci NB mají ještě svoje redukce, která se musí oddělat.
No to je podobná redukce co jsem doporučil já, shodou okolností zrovna tuhle vlastním a chodí super, dokonce chodí líp než elektronika v externích USB boxech. HDD s částečně porušenou FAT který se v boxu nehlásil (a boxu nic nebylo), připojením na tutu redukci se přihlásil a umožnilo mi to zachránit data.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.