Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rozeběhnout Sony Picture Package?

Od: bmbx® odpovědí: 5 změna:

Po instalování software k videokamerám a foťákům Sony Picture Package to po mě chce ještě instalovat Madromedia Flash Player a nechce to běžet. Všude je ke stažení Macromedia flash player pro Pocket PC, poraďte prosím co dál? Už jsem to měl kdysi instalováno a běželo to bez problémů, kde je chybka?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

A není ten SW také na CD od výrobce?

hodnocení

Ne, ten SW na CD není. Jak jsem psal tak už jsem to měl kdysi nainstalované a nic to po mě nechtělo. Už se mi Flash player povedlo stáhnout a stejně se to takhle chová, já mám dojem, že je chybka někde jinde, ale kde?

hodnocení

0x

Myslím, že Macromedia byla koupena Adobe, tak si stáhni Adobe flash player get.adobe.com/.... Na netu jde stáhnout i stará veze Macromedia. Jen se divím, že při prohlížení netu ti nevyskakovalo okno s nabídkou instalace.

hodnocení

Jo, to už jsem stáhnul a situace se nezměnila. Já osobně si myslím, že chybka je někde jinde a ten SW si prostě postavil hlavu jako oslík...

Macromedia Flash Player pro Windows je ke stažení zde:

brothersoft.com/...

Ale stejně to dělá Adobe. Je možné, že program vyžaduje nějakou konkrétní nebo starší verzi a s novou odmítá spolupracovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]