Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny! Poradte mi prosím vyřešit můj problém: Mám Windous XP a neinstaluji se mi aktualizace,přitom se mi zobrazuje,že aktualizace jsou připraveny.Při vypnutí PC mi to hlásí,že se to instaluje a jakmile Pc znovu zapnu,naskočí mi to stejné,že aktualizace jsou připravené k instalování.Co s tím?
Bohužel po problému není!Mě se ty aktualizace neuloží do PC! A rovněž se nemohu dostat do )Přístup a výchozí nastavení programu)Jestli to nemá nějakou souvislost,s tím ,že se mi to nechce uložit?Díky za rady
Doporučoval bych zálohovat si data a přeinstalovat systém Windows XP.
Je to razantní krok, ale po neřešitelném problému takhle postupuji vždy a je to ten nejlepčí lék pro počítač.
Jak vedlejší bonus se při přeinstalaci počítač i pěkně pročistí od softwarových "nánosů" a zbytečností a je jako nový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.