Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nelze nainstalovat aktualizace

Od: emrich odpovědí: 5 změna:

Zdravím všechny! Poradte mi prosím vyřešit můj problém: Mám Windous XP a neinstaluji se mi aktualizace,přitom se mi zobrazuje,že aktualizace jsou připraveny.Při vypnutí PC mi to hlásí,že se to instaluje a jakmile Pc znovu zapnu,naskočí mi to stejné,že aktualizace jsou připravené k instalování.Co s tím?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zkus si uvedené aktualizace stáhnu ze stránek Microsoftu, ručně nainstalovat a restatovat. Mělo by být po problému.

emrich
hodnocení

Bohužel po problému není!Mě se ty aktualizace neuloží do PC! A rovněž se nemohu dostat do )Přístup a výchozí nastavení programu)Jestli to nemá nějakou souvislost,s tím ,že se mi to nechce uložit?Díky za rady

jaar

ahoj podivej se do -prohlizece udalosti, meli by tam byt ty aktual. ktere nebyly uspesne nainstal, nebo primo na Windows update se podivej do -historie aktual...Mel jsem podobny probl. jen mi napis ktere ti nesly...

samuel222*
hodnocení

0x

Doporučoval bych zálohovat si data a přeinstalovat systém Windows XP.

Je to razantní krok, ale po neřešitelném problému takhle postupuji vždy a je to ten nejlepčí lék pro počítač.

Jak vedlejší bonus se při přeinstalaci počítač i pěkně pročistí od softwarových "nánosů" a zbytečností a je jako nový.

emrich
hodnocení

Jakym způsobem mám přeinstalovat systém?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]