Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus eee 1201 HA - máte zkušenosti?

Od: aneta24* odpovědí: 1 změna:

Ahoj. Uvažuju o koupi notebooku Asus eee 1201HA. Máte s ním někdo zkušenosti? Potřebuju notebook hlavně kvůli internetu, textovým souborům, přehrávání filmů a hudby. Chtěla bych, aby byl lehký, ale zároveň, aby nebyl pomalý. Poradíte mi, jaké má tento notebook klady a zápory? Předem děkuji za odpoveď

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

0x

Tady je recenze mydigitallife.info/... ,

kde srovnávají ten váš vyhlídnutý noťásek s tím, co mám já doma. I podle recenze jsou srovnatelné, já si nemohu stěžovat ani v nejmenším. Šlape jak hodinky, jen jsem si hned s notebookem objednala i paměť RAM. Ono 2GB, které tam byli by bohatě stačili, ale já to tak dělala vždycky, že jsem doplnila hned u notebooků jejich kapacitu na maximum. ;) (a plus u mého výběru měla určitě grafika - NVidia)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]