Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Uvažuju o koupi notebooku Asus eee 1201HA. Máte s ním někdo zkušenosti? Potřebuju notebook hlavně kvůli internetu, textovým souborům, přehrávání filmů a hudby. Chtěla bych, aby byl lehký, ale zároveň, aby nebyl pomalý. Poradíte mi, jaké má tento notebook klady a zápory? Předem děkuji za odpoveď
Tady je recenze mydigitallife.info/... ,
kde srovnávají ten váš vyhlídnutý noťásek s tím, co mám já doma. I podle recenze jsou srovnatelné, já si nemohu stěžovat ani v nejmenším. Šlape jak hodinky, jen jsem si hned s notebookem objednala i paměť RAM. Ono 2GB, které tam byli by bohatě stačili, ale já to tak dělala vždycky, že jsem doplnila hned u notebooků jejich kapacitu na maximum. (a plus u mého výběru měla určitě grafika - NVidia)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.