Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s monitorem u notebooku!

Od: housda odpovědí: 9 změna:

Stalo se to,že jsem hrál hru (FM 2010) s v půlce zápasu se to seklo. Stiskl jsem nejprve klávesu s logem Windows ,ale nenastala žádná reakce,poté jsem stiskl ctrl+alt+delete ,ale také nereagoval.Po chvíli jsem sledoval jak ve spodní části monitoru nabíhá obrys hl. panelu. Když notebook nereagoval dál vypnul jsem ho na tvrdo. Poté jsem ho zapnul a sledoval se začátku úplně bílou obrazovku poté trochu zešedla s lehce viditelnými pruhy.Asi po 15-30 vteřinách obrazovka zčerná.Notebook je zapnutý a reaguje na stisk klávesy CapsLock,NumLock...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

No a v jakém stavu je to teď? S čím potřebuješ poradit?

housda
hodnocení

Rád bych věděl v čem je chyba a jestli se to dá vyřešit i jinak než servisem.

No a v jakém je to stavu teď, pořád píšeš co se stalo ale nic o současném stavu. Pokud je to v záruce, tak reklamuj.

housda
hodnocení

Je to v pořád ve stejném stavu když to zapnu chvili bílá a později černá obrazovka.Já teď píšu z druhého PC.

Může to být chyba grafiky, ale to doma stejně neopravíš. Dej to do servisu a raději si připrav pár tisíc na opravu.

housda
hodnocení

jo. dík za rady.

pavka76*
hodnocení

0x

Tipuju to na špatnej řadíč GK. Zkuste připojit externí monitor a pokud to bude dělat i na něm,tak je to jasny.

hanher*
hodnocení

0x

Tohle se mi stávalo na PC, které hru zvládalo jen tak tak.

Zkuste PC zapnout v nouzovém režimu, a hru odinstalovat, mohlo by to pomoci.

To asi nepůjde, když to dělá ještě před nahrátím operačního systému.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]