Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna NETISKNE - barva tam je...

Od: natalije* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Běžně používám tiskárnu CANON Pixma 1600. Mám doplňovací kazetku na injekce a mám s tím dobrý zkušenosti, vždycky to fungovalo. Dneska jsem zacvakla kazetku běžne na své místo, chtěla tisknout a leze mi z tiskárny bílej papír. Dělá, že tiskne, ale netiskne. Nevíte někdo? : )

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Buď nesedí kontakty, pak se stačí očistit nebo jsou ucpané trysky na tiskové hlavě případně je závada v elektronice tiskárny. Pokud zkusíš originální cartridge a pojede, pak je chyba v té staré.

natalije*
hodnocení

ucpaný trysky - to by šlo nějak rychle a bezbolestně vyčistit? : )) nerozumím tomuhle moc : ))

Nejdřív zkusit čištění za pomoci funkce v tiskárně, pak případně manuálně. K zaschnutí však dojde až počase, dejme tomu několik týdnů by tiskárna nesměla být použita.

natalije*
hodnocení

Čištění funcí jsem dělala všechny. A nejde to. V tom bude možná problém... netisklo se možná dva, tři měsíce. Tiskla jsem všude jinde, ale na téhle ne. Asi je to zaschlé. Takže novou kazetku s barvou originál. Díky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]