Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Běžně používám tiskárnu CANON Pixma 1600. Mám doplňovací kazetku na injekce a mám s tím dobrý zkušenosti, vždycky to fungovalo. Dneska jsem zacvakla kazetku běžne na své místo, chtěla tisknout a leze mi z tiskárny bílej papír. Dělá, že tiskne, ale netiskne. Nevíte někdo? : )
Díky
Buď nesedí kontakty, pak se stačí očistit nebo jsou ucpané trysky na tiskové hlavě případně je závada v elektronice tiskárny. Pokud zkusíš originální cartridge a pojede, pak je chyba v té staré.
ucpaný trysky - to by šlo nějak rychle a bezbolestně vyčistit? : )) nerozumím tomuhle moc : ))
Nejdřív zkusit čištění za pomoci funkce v tiskárně, pak případně manuálně. K zaschnutí však dojde až počase, dejme tomu několik týdnů by tiskárna nesměla být použita.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.